BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemGalatasaray'ın eski yıldızı döner ile köşeyi döndü----

Galatasaray'ın eski yıldızı döner ile köşeyi döndü

Galatasaray'ın eski yıldızı döner ile köşeyi döndü
25 Şubat 2024 - 10:35 www.finansgundem.com

Galatasaray’ın eski yıldızı Lucas Podolski, kurduğu döner zinciriyle 210 milyon euro (7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirası) servet edindiğini açıkladı.

Galatasaray'dan 2015 ile 2017 yılları arasında forma giyen Alman futbolcu Lukas Podolski, futboldan kazandığının kat be kat fazlasını dönercilikle elde etti. 

Patronlardunyasi.com'un haberine göre Almanya'nın eski forvet oyuncusu Lukas Podolski 180 milyon poundluk (7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirası) bir servete ulaştı ama futboldan değil.

İngiliz Premier Ligi ekibi Arsenal'de de üç yıl forma giyen Podolski, 2014'te FA Cup'ı kazanarak futbolu bırakıp iş dünyasına adım attı.

38 yaşındaki Lukas Podolski, Arsenal’dan ayrıldıktan sonra ilk olarak Ice Cream United şekerleme markasını 2017 yılında piyasaya sürdü. Bir yıl sonra da Almanya’nın kuzey doğusunda ilk kebap dükkanı Mangal Döner'i açtı. Mangal Döner o kadar beğenildi ki şu anda Almanya genelinde 30'a yakın şubeye ulaştı.

Almanya'da bir kebap imparatorluğu ve dondurma markası kuran Podolski, bir müzik festivali, spor merkezi ve fenomenlerin, eski oyuncuların ve taraftarların katıldığı bir futbol turnuvası da başlattı. İş zekası ona 180 milyon sterlin yani 7 milyar 13 milyon 299 bin Türk Lirası gibi büyük bir gelir kazandırdı. Bu rakam, kulüpte geçirdiği süre boyunca Arsenal'in en yüksek ücretli oyuncularından biri olduğu için oyuncu olarak kariyer kazancını da içeriyor. 

Lukas Podolski’den depremzedeler için bağış

 

Podolski'ye fotoğraf şoku!

 

Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı'na veda etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.25 Şubat 2024 14:09

    3600 EK GÖSTERGE VERİLMEYENLERE DE VERİLİR İSE BOL BOL DÖNER YİYİP ÜLKEMİZİN DÖNERCİLERİNE DE MİLYARLAR KAZANDIRIRIZ BİZ 3600 (MEVCUT/EKSİK UYGULAMA İLE ÜLKEMİZDE BİRKAÇ YILDA 7 MİLYAR TL DEN FAZLA KAZANAN DÖNERCİ YOKTUR)( 3600 VERİLİNCE DEVLETİMİZİN KDV VERGİLERİ DE ARTAR GELİR KURUMLAR VERGİLERİ DE ARTAR