BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Galatasaray'ı gömeceğiz' yalanı----

'Galatasaray'ı gömeceğiz' yalanı

'Galatasaray'ı gömeceğiz' yalanı
01 Mart 2013 - 20:43 www.finansgundem.com

Eskişehirspor'un yıldızı Erkan Zengin, bugün bir gazetede çıkan Galatasaraylıların tepkisini çeken sözleri hakkında açıklama yaptı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre Erkan Zengin, Galatasaray'ı Atatürk Stadı'na gömeceklerini, Drogba ve Sneijder'a Türkiye'de ilk yenilgiyi tattıracaklarını söylemişti.
Haberin bir çok internet sitesi tarafından kullanılması ve bu nedenle Galatasaraylıların tepkisinin artması nedeniyle Erkan Zengin, Twitter hesabından açıklama yaparak çıkan haberleri yalanlayarak gerçek olmadığını belirtti.
ERKAN ZENGİN'İN TWITTER MESAJI:
"Bugün aksam gazetesinde benim ağzımdan yazılan haber gercek değildir hiçbir gazete yada haber sitesine demecim olmamıştır..."
HABERDE NE YAZIYORDU?
"G.Saray yıldızlar topluluğu olabilir ama biz de Eskişehirsporuz. Taraftarımız ile bütünleştiğimiz zaman yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Drogba ve Sneijder'a Türkiye'de ilk yenilgiyi biz tattıracağız. Onları Atatürk Stadı'na gömeceğiz. Bizim takım da klas ayaklara sahip.  Geçen yıl yarı finalde elendiğimiz Türkiye Kupası'nı bu yıl Eskişehir'e getirmekte kararlıyız."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)