BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'ı dibe iten sonuç----

Galatasaray'ı dibe iten sonuç

Galatasaray'ı dibe iten sonuç
05 Kasım 2014 - 03:35 www.finansgundem.com

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. hafta maçında Arsenal ile Anderlecht 3-3 berabere kaldı, Anderlecht 2 puanla üçüncülüğe yükseldi

Galatasaray'ın da yer aldığı Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında Arsenal evinde Anderlecht ile karşı karşıya geldi. Emirates Stadı'nda oynanan mücadele 3-3 berabere sona erdi.

Arsenal'in golleri 25. dakikada penaltıdan Mikel Arteta, 29. dakikada Alexis Sanchez ve 58. dakikada Alex Chamberlain'den geldi. 3 farkın ardından kendine gelen Anderlecht de, 61. dakikada Anthony Vanden Borre ve 73. dakikada bu sefer penaltıdan Vanden Borre ile farkı 1'e indirdi. Son dakikada Mitrovic'in golü Belçika ekibine hayati bir puanı getirdi.

Bu sonucun ardından Arsenal puanını 7 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Anderlecht ise 2 puanla 3. sıraya yerleşti. D Grubu'nun 5. hafta mücadelesinde Arsenal, evinde Dortmund ile karşı karşıya gelecekken, Anderlecht ise Galatasaray'ı konuk edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)