BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan olay futbolcuya teklif!----

Galatasaray'dan olay futbolcuya teklif!

Galatasaray'dan olay futbolcuya teklif!
20 Ağustos 2015 - 16:55 www.finansgundem.com

Galatasaray, Kolombiyalı bek Juan Camilo Zuniga için teklifte bulundu

Galatasaray'ın, Napoli forması giyen 29 yaşındaki Kolombiyalı bek Juan Camilo Zuniga için resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.

İtalyan basını, sağ bek, sol bek ve sağ kanatta forma giyebilen Juan Camilo Zuniga için Sampdoria'nın da devrede olduğunu, ancakGalatasaray 'ın resmi teklif sunduğunu yazdı.

Konuyla ilgili bilgi veren RAİ muhabiri Ciro Venerato, "Sampdoria Zuniga'yı istiyor. Ancak yüksek yıllık ücreti nedeniyle anlaşma şu anda askıya alındı. Buna rağmen Galatasaray'dan bir teklif geldi ve Napoli bunu değerlendiriyor" ifadelerini kullandı.

DÜNYA KUPASI'NIN OLAY FUBOLCUSU

Brezilya ile Kolombiya arasında oynanan 2014 Dünya Kupası çeyrek final maçında yıldız oyuncu Neymar'ı diz darbesi ile sakatlayan Zuniga, bir anda gündeme oturmuştu. Omurga kemiğinde kırık tespit edilen Neymar'ı sakatlayarak turnuvayı kapatmasına neden olan Zuniga, aldığı ölüm tehditlerinin ardından kendisinin ve ailesinin güvenliğini sağlamak için koruma tutmuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)