BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Kadıköy çıkarması----

Galatasaray'dan Kadıköy çıkarması

Galatasaray'dan Kadıköy çıkarması
25 Ekim 2015 - 15:24 www.finansgundem.com

Galatasaray'da başkan ve yönetim kurulu, tam kadro Şükrü Saracoğlu’na gidecek takıma destek verecek

Beyoğlu’nda hizmete giren 11 katlı GS-STORE mağazasının açılışı önceki gün yapılmıştı. Ünal aysal ve Duygun Yarsuvat gibi eski başkanların yanı sıra, camianın birçok önemli ismini bir araya getiren törende tüm gözler Dursun Özbek’in üzerindeydi. Başkan, gazetecilerin derbi maçla ilgili sorularını tek tek yanıtlamıştı. Özbek, “Her şeyden önce dostça bir maç diliyorum. takıma güveniyorum. kazanmak istiyoruz. Maça gitmeyi düşünüyorum ama bazı koşulların oluşması gerek. Davet beklemiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Özbek haklı çıktı. Fenerbahçe cephesinden hiçbir davet gelmedi. ancak başkan daha fazla bekleyemedi ve kararını verdi. Dursun Özbek, bugün kadıköy’e adeta çıkarma yapacak. yönetim kurulundaki tüm isimler de Özbek’le beraber Şükrü saracoğlu stadı’ndaki yerlerini alacak. kritik derbide futbolculara tam destek verilecek ve takımın kendini sahada yalnız hissetmemesi sağlanacak. Geçen sezonki başkan Duygun yarsuvat da derbiyi yerinde izlemişti. Ünal aysal ise 2012’deki maçlarda Kadıköy’deki yerini almıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)