BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da transfer harekatı başladı----

Galatasaray'da transfer harekatı başladı

Galatasaray'da transfer harekatı başladı
10 Temmuz 2015 - 17:21 www.finansgundem.com

Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, transferler için İtalya'ya gitti.

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Gökhan İnler ve Melo konusunu çözümlemek için İtalya'ya gitti.

Tanman, öncelikle Melo'nun Inter'e transferi için İtalyan temsilcilerle bir araya gelecek. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini daha once teknik ekibe söylemişti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Melo'ya 20 Temmuz'da başlayacak ikinci kampa kadar süre tanımış ve son kararını vermesini istemişti.

MELO'NUN 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR
Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin kadroda görmek istediği isimlerden olan Felipe Melo'nun Galatasaray ile 1 yillik sözleşmesi daha bulunuyor. Tanman, yıllık 3.1 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcu için olumlu sonuç aldığı taktirde Gökhan İnler temaslarını hızlandıracak.

WATFORD DA GÖKHAN İNLER'İN PEŞİNDE
İngiltere'den Watford'un teklifini Galatasaray için reddeden Gökhan İnler içinse Napoli 4 milyon Euro bonservis bedeli istiyor. Sarı kırmızılılar, pazarlıkla fiyatı indirmeyi amaçlıyor. Tecrübeli futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro vermeyi düşünen Galatasaray, 20 Temmuz'da başlayacak kampa Gökhan İnler'i yetiştirmeyi planlıyor. (NTV Spor)
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cimbom10 Temmuz 2015 17:35

    böyle bir arması kalmadı galatasarayın. bu haberi yapan neden 4 yıldızlı armamızı koymuyor acaba ?????