BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da şok gelişme ----

Galatasaray'da şok gelişme

Galatasaray'da şok gelişme
02 Mart 2014 - 12:52 www.finansgundem.com

Çaykur Rizespor maçı öncesi beklenmeyen gelişme.. Drogba kadroda yok...

Galatasaray'da bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Drogba, geldiği günden bu yana sakat olmamasına rağmen ilk kez bir lig maçının kadrosuna alınmadı.
 
Chelsea maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Drogba, Roberto Mancini’nin kulağına eğilip bir şeyler fısıldamış, bu durum merak konusu olmuştu. Mancini, basın toplantısında esprili bir şekilde “Maçtan sonra birlikte yemeğe gidip gidemeyeceğimizi sordu!” diyerek ustalıkla bu yönde gelen soruyu geçiştirmişti. Ancak ikili arasında yaşananların hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı.

Eski takımı Chelsea önünde oyundan alınmasına bir hayli sinirlenen Drogba’nın, Mancini’ye “Gol atmak üzereydik. Beni nasıl çıkarırsın?” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.
Antalya maçında oyundan alınırken yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu’nun elini sıkmayan Drogba’nın, bu kez direkt kendisini hedef alması İtalyan hocanın keyfini kaçırdı. Bu duruma oldukça bozulan Mancini, idmanlarda da tavır yapan Drogba’yı Rize kafilesine almadı. Drogba’nın son haftalarda oyun içinde pas alamamaktan da şikayetçi olduğu bildirildi. (Habertürk)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)