BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da radikal karar!----

Galatasaray'da radikal karar!

Galatasaray'da radikal karar!
02 Temmuz 2014 - 07:31 www.finansgundem.com

Galatasaray Divan Kurulu, basketboldan sonra gerekirse futbolda da ligden çekilme düşüncesine destek verecek

Divan Başkanı İrfan Aktar’ın, sarı-kırmızılı yönetimin elini güçlendirmek için çalışma başlattığı ve üyelere bilgilendirmede bulunduğu belirlendi. Başkan Ünal Aysal’ın, Divan’ın alacağı tavsiye kararının ardından futbol takımının da sorunlarla karşılaşılması halinde maça çıkmama kararını alacağı ifade edildi.

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 7. ve son maçına çıkmayarak tarihe geçecek bir protestoya imza atan Galatasaray’ın boykotu önümüzdeki günlerde yeni bir boyut kazanacak.

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından “milat” olarak yorumlanan Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı’nın, Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda oynaması gereken final maçına çıkmaması eylemi gelecek hafta yapılacak Divan Kurulu’nun tek gündem maddesi oldu. Galatasaray Adası’nda gerçekleştirilecek Divan toplantısında radikal kararların alınması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Buna göre Divan Kurulu’nda, Galatasaray Yönetimi’ne basketboldan sonra futbolda da takımın ligden çekilmesi için öneride bulunulacağı belirtildi. Divan’ın alacağı tavsiye kararı ile yönetimin eli de güçlenecek. Böylece Başkan Ünal Aysal’ın bir süre önce, “Önümüzdeki günlerde göreceksiniz bu tip benzer olaylar cereyan ederse, bu tip tezgahlar, unutmamız gereken kötü alışkanlıklar ortadan kalkmazsa bütün branşlarda bunu yapabiliriz. Diğer kulüpler de bunu yapacaktır. Tekrar ediyorum bu sadece bir başlangıçtır. Hiç çekinmeden aynı kararı futbol takımı için de veririm” sözlerine zemin hazırlanacak.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar’ın, Galatasaray Yönetimi’nin rahat hareket edebilmesi için çalışma başlattığı ve konuyla ilgili üyelere bilgilendirmede bulunduğu kaydedildi.

Destek arayışı

“Etik Spor İçin Boykot” gündemli Divan toplantısına, Başkan Ünal Aysal ve ekibinin büyük önem verdiği de ifade edildi. Ünal Aysal ve ekibinin güç gösterisine dönüştürmeyi planladıkları toplantıda istedikleri desteği bulmaya çalışacakları vurgulandı.

Böylece Divan toplantısından çıkabilecek tavsiye kararı ile beraber Galatasaray, basketboldan sonra futbolda da benzer sorunlar yaşanması durumunda sahaya çıkmayacak.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)