BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Onyekuru kararını verdi----

Galatasaray'da Onyekuru kararını verdi

Galatasaray'da Onyekuru kararını verdi
30 Haziran 2019 - 17:32 www.finansgundem.com

Galatasaray, geçen sezon Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru’yu, 1 yıl daha kiralıyor. İngiliz ekibiyle anlaşmaya varıldığı, Nijeryalı futbolcunun da 1 sezon daha Galatasaray’da forma giymek istediği aktarıldı.

Aslan işini sağlama alıyor. Çifte kupalı Galatasaray, aynı başarılı tekrarlama ve Devler Ligi'nde akılda kalıcı işler yapmak için yaptığı takviyelerini, gözbebeği Henry Onyekuru ile süslüyor. Galatasaray ve oyuncunun tapusuna sahip Everton, Nijeryalı yıldızın 1 sezon daha kiralanması için anlaşmaya vardı. Oyuncunun menajeri William Da Villa'nın da görüşmelerde futbolcunun Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti.

1.5 MiLYON EURO KAZANDI

Geçen sezon 44 maçta 16 gol, 4 asist ile 2 kupada da büyük katkı veren sol kanat, geçen sezon G.Saray'dan bonuslar dahil 1.5 milyon euro kazanmıştı. Everton'a da kiralama bedeli olarak 800 bin euro ödenmişti. Ancak bu sezonki kiralama anlaşmasının içinde, satın alma opsiyonunun olup olmadığı da bilinmiyor. Akşam'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar'ın, satın alma opsiyonuyla ilgili bir girişim yapması bekleniyor.

İLK TERCİHİM GALATASARAY

Normal şartlarda Nijeryalı yıldızın uygun bedelle kiralanması ya da bonservisiyle kadroya katılması, Türk kulüpleri için düşük bir ihtimal. Ama Onyekuru'nun, G.Saray ve Terim sevgisi, Sarı-Kırmızılı kulübün avantajı oldu. Onyekuru'nun daha önce verdiği bir röportajda şu ifadeler, durumu daha iyi özetliyor: Fatih Terim benim için bir şans. Onu çok seviyorum. Benim ilk tercihim her zaman G.Saray'dır. Everton izin verirse Galatasaray'da kalırım. (Fotomaç)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)