BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da Burak Yılmaz gerçeği ----

Galatasaray'da Burak Yılmaz gerçeği

Galatasaray'da Burak Yılmaz gerçeği
22 Eylül 2015 - 12:13 www.finansgundem.com

Sarı-kırmızılılarda golcü futbolcu Burak Yılmaz'ın en az 1 ay sahalardan uzak kalmasına neden olan sakatlığın sebebi ortaya çıktı.

Galatasaray zorlu Trabzonspor deplasmanında 3 puanı aldı ama golcüsünü kaybetti. Burak Yılmaz, maçın 66. dakikasında sakatlanarak oyun alanını terk etmişti. Yapılan kontrollerin ardından Burak’ın en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Konuyla ilgili resmi açıklama da yapıldı. Galatasaray Kulübü, Burak’ın sağ arka adalesinde 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edildiğini kaydetti.

Kral’ın sakatlığının gerekçesi olarak Avni Aker Stadı’nın kötü zemini gösterilmişti. Ancak işin iç yüzüne AMK Spor ulaştı.

ALMANYA’YA GİTTİ

Galatasaray’ın yanı sıra A Milli Takım'ın da en büyük gol ümidi olan Burak, son 2 ayda tam 9 maça çıkmıştı. Başarılı futbolcu, önce TFF Süper Kupa’da Bursaspor’a karşı sahaya çıktı. Ligde 5 maç oynayan Burak, Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid’e karşı mücadele etti. Milli formayla da Letonya ve Hollanda önünde ter döktü. Her maç sayısız depar atan Burak’ın adalesi, sonunda tempoya dayanamadı ve Trabzon’da yırtıldı.

Bu arada Burak, tedavisi için kulüp doktoruyla birlikte Almanya’ya gitti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)