BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'da bir devir kapanıyor----

Galatasaray'da bir devir kapanıyor

Galatasaray'da bir devir kapanıyor
23 Aralık 2015 - 13:23 www.finansgundem.com

Galatasaray Yönetim Kurulu, tarihi bir karar alarak Türkiye Kupası'nda futbolculara ödenen maç başı primleri kaldırdı

Galatasaray’da, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına ödenen primler artık tarih olacak...

Sarı kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de görüşüp Wesley Sneijder ile imzaladığı kontratı bir milat olarak belirleme kararı aldı. Kupa sınavlarında futbolculara ödenen maç başı primlerin kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılması üzerine yönetim tasarruf tedbirlerine bu önemli kararı da ekledi.

ARTIK ZARAR OLMAYACAK 

Bundan böyle Galatasaray kadrosuna yeni katacağı futbolcuların kontratında Türkiye Kupası karşılaşmaları için maç başı primi yer almayacak. Bu uygulama ile kupadaki zarar bakiyesi de her geçen gün düşecek.

Bu adıma en büyük desteği Mustafa Denizli verdi. Sözleşmesinde diğer teknik adamların aksine Türkiye Kupası zaferi için bir bonus maddesi ekletmeyen Denizli, bu karara ön ayak oldu.

MUSTAFA DENİZLİ, DONK İÇİN UMUT’TAN VAZGEÇMEDİ

Öte yandan yandan Galatasaray yönetiminin prensipte anlaştığı Donk için Kasımpaşa’nın takasta istediği Umut Bulut’a Mustafa Denizli’den vize çıkmadı... 

Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve forvetteki kısıtlı alternatif nedeniyle Denizli, takasa izin vermedi. Yönetim dün Kasımpaşa’ya “İşi takasla değil, bonservisle halledelim” dedi. Kasımpaşa bunun üzerine Galatasaray’dan geçen hafta olduğu gibi direkt 2 milyon Euro istedi. Ancak, sarı kırmızılılar bu rakamın yarısını ödemek istiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)