BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a potada darbe----

Galatasaray'a potada darbe

Galatasaray'a potada darbe
18 Kasım 2013 - 00:56 www.finansgundem.com

Beko Basketbol Ligi'nde evinde Banvit ile karşılaşan Galatasaray Liv Hospital'in, Abdi İpekçi'deki 25 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki 25 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Beko Basketbol Ligi'nde iç saha maçlarını Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayan sarı-kırmızılı takım, 20 Ekim 2012'de Aliağa Petkim'i 79-67 yendiği karşılaşmayla beraber, kendi evinde 23 karşılaşmaya çıkarken, birer müsabakada da Beşiktaş ve Anadolu Efes'e konuk oldu. O tarihten bu yana Abdi İpekçi Spor Salonu'nda çıktığı bütün mücadelelerden galibiyetle ayrılan Galatasaray Liv Hospital, toplamda 25 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.

Ligin 6. haftasında Beko Basketbol Ligi'nin namağlup tek takımı Banvit'i konuk eden "Cim Bom", sahadan 79-68 skorla mağlup ayrılarak, yakaladığı 25 maçlık yenilmezlik serisini 26. maça taşıyamadı.

Ataman'dan yine protesto
Galatasaray Liv Hospital'in Banvit ile karşılaştığı mücadeleye Sarı-Kırmızılıların başantrenörü Ergin Ataman'ın protestosu damga vurdu.

Maça kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'ın tecrübeli coachu, ilk çeyreğin son bölümünde ilginç bir hamlede bulundu. Ataman, beş oyuncusunu birden oyundan alarak bambaşka bir beşi oyuna sürdü.

Galatasaray Liv Hospital'de Carlos Arroyo, Pops Mensah-Bonsu, Göksenin Köksal, Milan Macvan ve Cenk Akyol oyundan çıkarken Henry Domercant, Zoran Erzeg, Ender Arslan, Furkan Aldemir ve Sinan Güler oyuna dahil olan isimler oldu.

Ataman, Geçen hafta Türk Telekom ile oynanan maçta da molada oyunculardan ayrı oturarak kötü oyunu protesto etmişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ataman18 Kasım 2013 08:02

    Bes para etmez bir coach , en pahali takimi kurup oynatmak kolay , zor zamanda sucu takima atmaya calisiyor. Karsiyaka da coach ken de sezon ortasi basti gitti. Aralik da İzmir de zor mac bekliyor seni Ataman