BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinGalatasaray'a Podolski darbesi!----

Galatasaray'a Podolski darbesi!

Galatasaray'a Podolski darbesi!
08 Ocak 2016 - 09:53 www.finansgundem.com

Sol ayak bileğindeki sakatlığın tedavisi için Almanya'ya giden Lukas Podolski'nin, en az 2 hafta Münih'te kalarak iğne tedavisi olacağı açıklandı.

Ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yıllardır tedavi olduğu Münih’teki doktoruna giden Lukas Podoslki'nin 2 hafta daha burada kalacağı açıklandı. Podolski'nin, bileğindeki kasların zorlanmaması gerektiği, bu nedenle iğne tedavisi göreceği bildirildi.

Hürriyet'in haberine göre; Lukas Podolski, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk 2 haftasında oynanacak Medicana Sivasspor ve Osmanlıspor maçlarını kaçıracak.

PODOLSKI: ÜZGÜNÜM

Sağlık durumu hakkında twitter'dan açıklama yapan Alman futbolcu, "Tedavim için Almanya'dayım ve takımımdan uzak kaldığım için üzgünüm, ancak en kısa zamanda geri dönerek tekrar çalışmalarıma başlayacağım" ifadelerini kullandı.

SEMİH'İN MR'I ÇEKİLDİ

Sol kasığında ağrı hisseden Semih Kaya'nın da dün MR'ı çekildi. Milli futbolcunun durumu bugün netleşecek.

Tedavisi tamamlanan Sabri Sarıoğlu da düz koşulara başladı. Tecrübeli oyuncu, önümüzdeki günlerde takımla beraber çalışmalara başlayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)