BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a Japon desteği----

Galatasaray'a Japon desteği

Galatasaray'a Japon desteği
17 Mart 2013 - 08:18 www.finansgundem.com

Galatasaray kafilesi, İstanbul'dan THY'nin tarifeli uçağıyla, saat 19.15'de Kayseri'ye geldi

Sarı kırmızılı ekibi Galatasaray futbol okulu ve kalabalık bir taraftar kitlesi ile Kapadokya'dan İstanbul'a giden Japon turistler" Cimbom bom" tezahüratı yaparak karşıladı. Sarı kırmızılılar, meşaleler eşliğinde, kendilerine eşlik eden taraftar otomobillerinden oluşan konvoyla Hilton Kayseri Oteli'ne geçti.
Kayserispor'la yarın oynayacağı karşılaşma için Kayseri'ye gelen sarı kırmızılı kafileye, Galatasaray'ın Kayseri'deki Futbol Okulu öğrencileri , Japon turistlerle birlikte tezahürat yaptı. Erkilet hava limanını adeta inleten sarı kırmızılı formalı minik öğrenciler, bir grup Japon turistle birlikte "Cimbom bom. En büyük Galatasaray" diye tezahürat yaptı. Minik futbolcular yönetici Abdürrahim Albayrak ve sarı kırmızılı oyunculara çiçek buketleri verdi. Galatasaray kulübü korumaları, Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz'ı, hava limanı binasından, kapıda bekleyen otobüse özel olarak götürdü. Diğer oyuncular ise, yöneticilerle birlikte terminal binasından çıktı.
Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün önünde toplanan Galatasaraylı taraftar sarı kırmızılı meşaleler yakarak" İmparator" diye bağırdı. Galatasaray taraftarı daha sonra " Her yerde her zaman en büyük cimbom bom", " Şampiyon" sloganları attı. Galatasaray kafilesi güvenlik önlemleri ve eskortlar aracılığıyla Mustafa Kemalpaşa, Kocasinan Bulvarından Hilton Kayseri Oteline gelirken, sarı kırmızılı taraftarlar otomobilleriyle konvoy oluşturup, korna çalarak,kendilerine eşlik etti. Kayseri polisi , otel önünde önlem alarak sarı kırmızılı futbolcuların içeriye rahatça girmelerini sağladı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)