BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray'a büyük müjde!----

Galatasaray'a büyük müjde!

Galatasaray'a büyük müjde!
24 Mart 2013 - 08:18 www.finansgundem.com

Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkarılan Wesley Sneijder'de sevindirici gelişme

Galatasaray’da, Teknik Direktör Fatih Terim ve kurmayları, Hollanda’nın önceki akşam Estonya ile oynadığı maçta kasığından sakatlanan Wesley Sneijder’in durumunun ciddi olmamasıyla rahat bir nefes alırken Milli Takım kampından ayrılan Hollandalı futbolcunun bugün İstanbul’a geleceği bildirildi. Sneijder’in karşılaşmanın 35. dakikasında sol kasığından sakatlanarak sahayı terk etmesi, günlerdir Real Madrid maçına odaklanan Cim- Bom’da keyiflerin kaçmasına neden olmuştu.
Ancak Florya’ya dün gelen bilgiler sarı-kırmızılıları rahatlattı. Fatih Terim’in isteğiyle kolları sıvayan sarı-kırmızılı sağlık ekibi, Sneijder ve Hollanda Milli Takım doktorları ile temas kurdu. Daha sonra Hollanda Milli Takım Teknik Direktörü Luis Van Gaal dün MR’ı çekilen Sneijder’ı tedbir amaçlı olarak kadrodan çıkardı. Hollanda Futbol Federasyonu ise yaptığı açıklamada Galatasaray ile gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde yıldız oyuncunun Türkiye’ye dönmesine karar verildiğini duyurdu. Sneijder bugün İstanbul’a gelecek. Tedavisine Florya’da devam edilecek yıldız futbolcu kontrolden de geçirilecek.
Ligde dinlenebilir
Fatih Terim’in, Sneijder’in durumuna bakarak Real Madrid karşılaşması öncesi ligdeki Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında Hollandalı yıldızı riske etmeyebileceği ifade edildi. Sneijder’in, Estonya maçında kasığında ağrı hissedince hemen değişmek istemesi ise Galatasaray’da takdir topladı. Sarı-kırmızılılar, “Sneijder en azından devreyi bitirebilirdi ama kulübü için ne kadar önemli olduğunu gösterdi” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)