BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray TT Arena yolunda----

Galatasaray TT Arena yolunda

Galatasaray TT Arena yolunda
31 Mayıs 2015 - 18:34 www.finansgundem.com

2014-15 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, TT Arena’da şampiyonluk kupasını kaldıracağı tören için yola çıktı.

Galatasaray, spor toto süper lig'de 2014-2015 sezonu şampiyonluğunu kutlamaya başladı. Türk Telekom Arena'da düzenlenecek törenle şampiyonluk kupasını alacak sarı-kırmızılı futbolcular, üstü açık otobüsle Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrıldı. Otobüste futbolcuların yanı sıra teknik heyet ve yöneticiler de yer aldı. Tesislerin önünde toplanan çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar, tezahüratlarla futbolcular ve teknik heyete sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular da el sallayarak, taraftarlara karşılık verdi. Yoğun ilgi nedeniyle takımı taşıyan otobüs güçlükle tesislerden ayrılabildi. Taraftarlar, daha sonra araçlarıyla konvoy oluşturarak, takımı takip etti.
 
TARAFTARLAR STADA GİRMEYİ BAŞLADI


Galatasaray 20. şampiyonluğunu ve 4. Yıldızı, bu akşam saat 20:00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da taraftarıyla kutlayacak. Saat 17.30'da stat kapılarının açılmasıyla şampiyonluk kutlamalarına gelen binlerce sarı-kırmızılı taraftar renkli görüntüler oluşturdu. Stadın ön tarafında 20 numaralı devasa formanın önünde poz verip selfie çeken taraftarlar, şampiyonluk tezahüratlarıyla stat çevresini inletti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)