BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray PFDK'ya ateş püskürdü----

Galatasaray PFDK'ya ateş püskürdü

Galatasaray PFDK'ya ateş püskürdü
13 Nisan 2013 - 08:49 www.finansgundem.com

"Kurul, hocamıza yapılan ağır tahrikleri göz önüne almadan cezalandırmıştır"

Galatasaray Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından teknik direktör Fatih Terim'e verilen ceza konusunda en kısa zamanda Tahkim Kurulu'na başvurulacağını açıkladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, PFDK'nın tek taraflı davranıp ağır bir cezalandırmaya gittiği savunularak, "Teknik Direktörümüz Fatih Terim ile ilgili olarak TFF Disiplin Kurulu tarafından açıklanan cezada; Disiplin Kurulu'nun bir kez daha tek taraflı davrandığı görülmüş ve hocamıza yapılan ağır tahrikler göz önüne alınmadan cezalandırma en basit ve ağır şekilde uygulanmıştır. Tahkim Kurulu'na gerekli başvurular gerekçe ile beraber en kısa zamanda yapılacaktır" denildi.
PFDK, Galatasaray-Mersin İdmanyurdu maçında tribüne gönderilen Fatih Terim'e, 2'si geçen sezondan ertelenen cezası olmak üzere toplam 9 maç ve 50 bin lira para cezası vermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)