BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Ödülü Ferhan Şensoy'un----

Galatasaray Ödülü Ferhan Şensoy'un

Galatasaray Ödülü Ferhan Şensoy'un
21 Mayıs 2015 - 14:11 www.finansgundem.com

Yazar, oyuncu, tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy, bu yılki Galatasaray Ödülü'ne layık görüldü

Galatasaraylılar Derneği tarafından Galatasaray camiasının “Geçmişten Geleceğe Uzanan” değerlerine atfen, Türk bilim, sanat ve kültür dünyasına katkı yapan isimlere verilen Galatasaray Ödülü’ne, 2015 yılında layık görülen isim Ferhan Şensoy oldu.

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Polat Bengiserp’in yanı sıra Ali Sirmen, Doğan Hasol, Cengiz Nayır ve Hülya Uğur Tanrıöver’den oluşan jürinin Ferhan Şensoy'u 2015 yılı Galatasaray Ödülü’ne lâyık görmesinde; Şensoy’un, Galatasaray'ı oluşturan değerlere bağlılığı, tiyatrosunu Galatasaraylı sanatçılar için bir okul haline getirmesi ve başarılarıyla içinden çıktığı seçkin eğitim kurumunun yüzakı evlatlarından biri olma konusundaki örnek kişiliği etken oldu.

Galatasaray Ödülü, Ses Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle, 1945’inci “Ferhangi Şeyler” oyunu sonrasında Ferhan Şensoy’a takdim edildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)