BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-Juventus maçı ertelendi----

Galatasaray-Juventus maçı ertelendi

Galatasaray-Juventus maçı ertelendi
10 Aralık 2013 - 21:28 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Juventus ile oynadığı maç yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Maç bugün 15.00'te kaldığı yerden devam edecek

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki Galatasaray-Juventus maçı, yoğun kar yağışının ardından sahanın karla kaplanması nedeniyle tatil edildi.

Maçın oynandığı esnada bir anda bastıran kar yağışı, Türk Telekom Arena'nın zeminini kaplarken, çizgilerin görünmez hale gelmesinin ardından maça 20 dakika ara verildi. Aranın ardından tekrar sahaya gelen hakemler, mevcut durumda müsabakanın devam edemeyeceğine karar verdi. Karşılaşma, hakemlerin kararıyla, yarın oynanmak üzere tatil edildi.


Statta yapılan anonsta, müsabakanın yarın kaldığı 33. dakikadan itibaren oynanacağı, başlama saatinin ise daha sonra duyurulacağı bildirildi. 

Bu arada karşılaşmanın hakemlerinin, takım kaptanları ve maçın UEFA gözlemcisiyle toplantı yaptığı, yaşanan durumla ilgili UEFA'nın merkezinden yetkililerle de görüşüldüğü öğrenildi.

DEVAMI BUGÜN
Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, UEFA yetkililerinin, kar yağışı nedeniyle tatil edilen Galatasaray-Juventus maçının, bugün saat 15.00'te kaldığı yerden devam edeceğini bildirdiği duyuruldu. 

Türk Telekom Arena'daki mücadelenin tatil edilmesinin ardından bugüne ertelenen maçın saatiyle ilgili belirsizlik yaşandı. Maçın önce 16.00'da, daha sonra da 14.00'te oynanacağı bildirildi. Galatasaray Kulübü tarafından yapılan açıklamayla maç saatindeki belirsizlik giderildi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle 30. dakikada ertelenen Galatasaray-Juventus karşılaşmasının, bugün (11 Aralık Çarşamba) saat 15.00'de, kaldığı yerden oynanacağı UEFA yetkilileri tarafından açıklandı" denildi.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)