BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray hazırlık maçında AEK'ya kaybetti----

Galatasaray hazırlık maçında AEK'ya kaybetti

Galatasaray hazırlık maçında AEK'ya kaybetti
01 Ağustos 2018 - 00:09 www.finansgundem.com

Galatasaray, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden AEK ile yaptığı özel maçta 3-2 yenildi. Sarı-kırmızılı futbolcular Atina'daki orman yangınında hayatını kaybedenlerin anısına sahaya üzerinde "Geçmiş olsun Komşu" yazılı tişörtlerle çıktı

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Atina'da Yunanistan Süper Ligi'nin son şampiyonu AEK ile özel maçta karşı karşıya geldi. 

Başkent Atina'daki Olimpiyat Stadı'nda oynanan hazırlık maçına sarı-kırmızılı ekip, İsmail Çipe, Nagatomo, Maicon, Serdar Aziz, Carole, Selçuk İnan, Fernando, Onyekuru, Belhanda, Rodrigues ve Gomis ilk onbiriyle başladı.

Galatasaray, karşılaşmanın 22. dakikasında öne geçti. Sol taraftan kazanılan serbest atışta Selçuk'un ceza alanına ortaladığı topu arka direkte Maicon tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Yunan temsilcisi 34. dakikada beraberliği sağladı. Sağ taraftan ceza alanına giren Viktor Klonaridis'in pasında topla buluşan Marko Livaja'nın yerden vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci İsmail'in solundan ağlarla buluştu: 1-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

Ev sahibi takım, 51. dakikada 2-1 öne geçti. Galatasaray ceza alanında Maicon'un uzaklaştıramadığı topu kontrol eden Andre Simoes, pasını Tasos Bakasetas'a aktardı. Bu futbolcunun yerden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti.

Bu golden 5 dakika sonra AEK farkı ikiye çıkardı. Ceza yayının hemen önünde kazanılan serbest atışta topun başına geçen Petros Mantalos'un şık vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-1.

67. dakikada kazanılan serbest atışta topun başına geçen Maicon, meşin yuvarlağı barajın üstünden filelere gönderdi ve farkı bire indirdi: 3-2.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve AEK karşılaşmayı 3-2 kazandı.

Galatasaray'da karşılaşmanın ikinci yarısının başında Feghouli, Ahmet Çalık ve Sinan Gümüş oyuna girerken, ilerleyen dakikalarda Yunus Akgün, Muğdat Çelik, Celil Yüksel, Abdussamed Karnuçu, Doğan Can Davas ve Ali Yavuz Kol süre buldu.

"Geçmiş olsun Komşu"

Yunanistan'da, başkent Atina yakınlarında meydana gelen 91 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin kaybolduğu orman yangını unutulmadı.

Sarı-kırmızılı futbolcular, maç öncesinde ısınmaya üzerinde Türkçe ve Yunanca, "Geçmiş olsun Komşu" yazan tişörtlerle çıkarken, maç öncesinde de hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşundu bulunuldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sorular01 Ağustos 2018 07:50

    Gomis, Belhanda resmen takımı yakıyor. Maicon bir alem, gol atıyor gol yediriyor.. Takviyeler olmazsa değil Avrupa'da Türkiye'de dahi kevgire döner bu takım!