BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray genç yıldızı kaptı----

Galatasaray genç yıldızı kaptı

Galatasaray genç yıldızı kaptı
13 Ağustos 2013 - 17:14 www.finansgundem.com

Galatasaray, 1996 doğumlu genç yeteneği kadrosuna kattı

Bursaspor'un 300 bin TL'lik yetiştirme bedeli nedeniyle profesyonel sözleşme imzalamadığı Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi. Forvet mevkisinde oynayan ve geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen Oğulcan için sarı kırmızılı ekibin yetiştirme bedelini ödediği ve kendisiyle ilgilenen Inter ve Ajax takımlarının önüne geçtiği öğrenildi.
Otoriteler tarafından 'Yerli İbrahimoviç' olarak da nitelendirilen 17 yaşındaki genç oyuncu şahsi Twitter hesabından da iki gündür transfer haberlerini doğrularcasına mesajlar yayınlamıştı.
Bursaspor TV'ye bir röportajı sırasında genç futbolcu, örnek aldığı futbolcunun şu an Galatasaray forması giyen Didier Drogba olduğunu söylemişti.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • metincee13 Ağustos 2013 17:26

    iyide neden o zaman KAP a bildirilmedi demek ki henuz böyle birsey yook basinin ver yansin etmesi nin bir nedeni olmali fb almis bile olabilir yakinda gs in elinden alindi sacmalik larini okuabiliriz bakalim bekliyelim görelim.