BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray-Eskişehirspor... İşte muhtemel 11'ler----

Galatasaray-Eskişehirspor... İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray-Eskişehirspor... İşte muhtemel 11'ler
29 Ekim 2015 - 16:28 www.finansgundem.com

Cim Bom'dan Benfica provası! Derbiden bir puanla dönen Galatasaray, ligin son sırasında bulunan Eskişehirspor'la TT Arena'da karşılaşıyor.

Süper Lig'in 2. haftasında aldığı Osmanlıspor (2-1) mağlubiyetinden sonra yaptığı 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen, 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan sarı-kırmızılılar, ligde sıkıntılı bir dönem geçiren Eskişehirspor'u konuk edecek. Pazar günü oynanan Fenerbahçe derbisinden 1-1'lik skorla ayrılan ve ikinci sıradaki yerini koruyan Galatasaray, puan tablosunun son sırasındaki rakibini yenerek, hem zirve takibini sürdürmek hem de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3 Kasım Salı günü deplasmanda Portekiz temsilcisi Benfica ile yapacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.

Galatasaray, Eskişehirspor maçına 4 eksik oyuncuyla çıkacak.

Sarı-kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Wesley Sneijder, müsabakada forma giyemeyecek. Bu oyuncunun yanı sıra derbide sakatlanan Lionel Carole ile uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop da Eskişehirspor maçının kadrosunda yer alamayacak. Ayrıca Jose Rodriguez de bileğindeki sakatlık nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyeceğini açıkladı. 

Bu arada, sarı kart ceza sınırında bulunan Sabri Sarıoğlu, müsabakada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve 11. haftadaki Çaykur Rizespor maçında oynayamayacak.

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

HAMZAOĞLU'NUN 50. MAÇI
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig'in 10. haftasında Eskişehirspor'la yapacakları müsabakayla, takımının başında 50. resmi maçına çıkacak.

Sarı-kırmızılı takımın başına 2014 yılı aralık ayında geçen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 4 farklı kulvarda 49 müsabakayı geride bıraktı.

Galatasaray takımı, Hamzaoğlu idaresinde bugüne kadar Spor Toto Süper Lig'de 32, Ziraat Türkiye Kupası'nda 12, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve TFF Süper Kupa'da da 1 karşılaşma oynadı.

Geride kalan yaklaşık 11 aylık dönemde Galatasaray'la, Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa'da 1'er şampiyonluk yaşayarak önemli başarılar kazanan Hamzaoğlu, takımının başında bulunduğu 49 maçta 32 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.

Bu müsabakalarda rakip kaleleri 108 kez havalandıran "Cim Bom", maç başına 2,2 gol ortalaması yakalarken, kendi ağlarında ise 54 gole engel olamadı.

Hamzaoğlu idaresinde Galatasaray takımının aldığı en farklı galibiyet, Ziraat Türkiye Kupası'nda 9-1'lik skorla Balçova Yaşamspor'a karşı olurken, ligde Torku Konyaspor da 5-0 mağlup edildi.

GALATASARAY - ESKİŞEHİRSPOR
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Bülent Yıldırım

YAYIN: Lig TV
SAAT: 21.45

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Chedjou, Hakan, Olcan, Selçuk, Emre Çolak, Podolski, Bilal, Yasin, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Kamil, Sezgin, Akaminko, Anıl, Kaan, Causic, Özgür, Engin B., Ben Khalifa, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)