BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray aradığı golcüyü buldu----

Galatasaray aradığı golcüyü buldu

Galatasaray aradığı golcüyü buldu
22 Mayıs 2014 - 08:53 www.finansgundem.com

Drogba'nın takımdan ayrılmasından sonra forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, aradığı golcüyü buldu

Sarı kırmızılılar Drogba'nın yerine alacağı golcü için hedefini belirledi: Lacine Traore... Gelecek sezon 4. yıldızı takıp ve bu sene kaybedilen şampiyonluğu telafi etmek isteyen Galatasaray'da transfer gündemi çok yoğun. Drogba'nın yerine düşünülen forvet transferi için dün harekete geçen sarı kırmızılarda sıcak gelişmeler yaşanıyor.


 
Aday belli oldu
 
Mancini'nin listesinde olan Gabbiadini, Llorente ve Balotelli gibi isimlerle görüşen sarı kırmızılı yönetim, şimdi de Everton'da kiralık olarak forma giyen 2,03'lük Lacina Traore'yi gündemine aldı. Fildişili oyuncu devre arasında Monaco'ya transfer olmuş ardından yine devre arasında Everton'a kiralanmıştı.
 
Kiralık formülü
 
Uzun boyuna rağmen çok hızlı olmasıyla tüm Avrupa'nın dikkatini çeken Lacina Traore, Fildişi Sahilleri Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası kadrosuna da seçildi. Drogba'nın Galatasaray adına başlattığı girişimlerin ardından Mancini'nin de transfere onay verdiği ve Fildişili futbolcunun listeye alındığı belirtildi. Eurosport.com Türkiye'nin edindiği bilgiye göre Galatasaray, Lacina Traore'yi satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmanın planlarını yapıyor. 24 yaşındaki Traore, Cluj'da başladığı Avrupa kariyerini Rusya'dan Kuban Krasnodar'a taşımış ardından da Anji'ye transfer olmuştu. Buradaki müthiş performansıyla birlikte Monaco'ya giden Lacina Traore sürpriz bir şekilde Everton'a kiralanmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)