BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarFTX, 744 milyon dolarlık satış için yetki aldı----

FTX, 744 milyon dolarlık satış için yetki aldı

FTX, 744 milyon dolarlık satış için yetki aldı
30 Kasım 2023 - 08:05 www.finansgundem.com

FTX, Grayscale varlıklarından 744 milyon dolarlık satış için mahkemeden yetki aldı. Kripto borsası, çeşitli alacaklılara olan karmaşık bir borç ağını çözmeye çalışıyor.

İflas eden kripto borsası FTX Trading milyarlarca dolar borcu olan alacaklılara geri ödeme yapmak üzere para toplamak amacıyla kripto firması Grayscale Investments tarafından yönetilen dijital tröstlerdeki hisselerini satmaya başlamak için iflas mahkemesinden onay aldı.

Mahkeme belgelerine göre FTX, varlıkları değeri en üst düzeye çıkaracak ve dijital yatırımlar için piyasayı bozmaktan kaçınacak şekilde satmayı planlıyor.

Şirket mahkeme belgelerinde, FTX'in tröstlerdeki hisselerinin geçen ay itibariyle yaklaşık 744 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

FTX'in geçen yıl dolandırıcılık iddiaları nedeniyle iflas başvurusunda bulunmasından bu yana, şirketin danışmanları varlıkların izini sürüyor ve ticaret platformuna nakit ve kripto para yatıran müşteriler de dahil olmak üzere çeşitli alacaklılara olan karmaşık bir borç ağını çözmeye çalışıyor.

Mahkeme belgelerine göre, FTX'in yöneticileri şimdiye kadar 3,4 milyar dolarlık kripto da dahil olmak üzere yaklaşık 7 milyar dolarlık varlığı geri aldı.

FTX'in eski CEO'su Bankman-Fried, hakkındaki "dolandırıcılık" davasında suçlu bulundu

 

FTX eski CEO'su Sam Bankman-Fried, mahkemede ifade verdi

 

FTX davası: Eski sevgiliden şok itiraflar!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)