BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'daki isyanın maliyeti 1 milyar euro----

Fransa'daki isyanın maliyeti 1 milyar euro

Fransa'daki isyanın maliyeti 1 milyar euro
04 Temmuz 2023 - 08:41 www.finansgundem.com

Fransa'da 17 yaşındaki Nahel'in öldürülmesi sonrası başlayan protestoların Fransa'ya altı günlük maliyeti, en az 1 milyar euro olarak hesaplandı.

Fransız polisi 27 Haziran’da Nanterre’de, içinde 3 kişi bulunan bir araca ateş açmış, 17 yaşındaki sürücü Nahel M’yi öldürmüştü.

Genç sürücünün polis tarafından öldürülmesinin ardından başlayan gösterilerin 6. gecesinde de polisin eylemcilere müdahalesi devam ediyor.

Fransız basınındaki habere göre, Nanterre kentinde 27 Haziran’da Nahel M’nin polis kurşunuyla öldürülmesinin ardından başlayan gösterilerin 6. gecesinde şu ana kadar başkent Paris civarında 17 kişi gözaltına alındı.

Fransız İş Adamı ve Sanayiciler Derneği (MEDEF) Başkanı Geoffroy Roux de Bezieux, protestoların 1 milyar eurodan fazla hasara yol açtığını belirtti. De Bezieux, 200 dükkanın tamamen yağmalandığını, 300 banka bayisinin tamamen tahrip edildiğini ve tütün satan 250 dükkanın gösterilerden etkilendiğini kaydetti.

Fransa'da polise yapılan yardımlar 850 bin euroyu aştı

 

Fransa'daki protestolar Avrupa'ya yayılıyor

 

Protestolar Fransa ekonomisine büyük darbe vurdu

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)