BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da sahte diplomatik pasaport skandalı----

Fransa'da sahte diplomatik pasaport skandalı

Fransa'da sahte diplomatik pasaport skandalı
12 Haziran 2021 - 12:27 www.finansgundem.com

Fransa’da aralarında bir Türk’ün de olduğu bir grup işadamına, bir Afrika ülkesinden diplomatik pasaport verildiği ortaya çıktı

Liberation gazetesi, eski Portekiz sömürgesi Gine-Bissau’nun, merkezi Paris’te bulunan BM'nin Bilim, Eğitim ve Kültür Örgütü'nde (UNESCO) görevli olarak gösterdiği en az altı kişiye diplomatik pasaport verdiğini yazdı.

“Diplomatik pasaport: Paris’te sınır tanımaz yolsuzluk” başlığıyla verilen haberde, çoğu Fransız ve bir Kamerunlu ile Serkan isimli bir Türk’ün de yer aldığı grubun, özellikle ülke giriş ve çıkışlarda diplomatlara tanınan haklardan faydalanmak için önemli miktarda para ödeyerek bu Afrika ülkesinden diplomatik pasaport aldığı aktarıldı. Haberde, UNESCO’da diplomat gibi gösterilen bu kişilerin Fransa’da şirket müdürü, emlakçı, danışman ve ekonomist gibi görevlerde bulunduğu bildirildi.

Diplomatik pasaport alan bu kişilerin 50 ile 200 bin euro arasında ödeme yaptığı belirlendi. Paris'in ünlü Champs-Elysées meydanı yakınlarındaki bir bürodan, söz konusu diplomatik pasaportların teslim edildiği ortaya çıktı.

Avrupa'da aşı pasaportu için tarih belli oldu!

İşte 2021'de dünyanın en güçlü pasaportları

Soylu: Gri pasaportla gidip dönmeyenlerin sayısı 804

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)