BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da maske zorunluluğu kaldırılabilir----

Fransa'da maske zorunluluğu kaldırılabilir

Fransa'da maske zorunluluğu kaldırılabilir
16 Şubat 2022 - 16:53 www.finansgundem.com

Fransa Sağlık Bakanı Olivier Veran, salgının iyiye gitmesi durumunda kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğunun mart ayı ortasında kaldırılabileceğini belirtti.

Bakan Veran, salgının seyrinin ülke genelinde iyileştiğini ve böyle devam etmesi halinde birkaç hafta içinde beşinci dalganın sona erebileceğini açıkladı. Gerekli şartların oluşması durumunda mart ortasında pandemi tedbirlerini yine gevşetebileceklerini söyleyen Veran, bunun için yoğun bakımlarda tedavi görenlerin sayısının 1000-1500'e düşmesi ve korona virüse bağlı olmayan tedavilerin ve ameliyatların ertelenmemesi gerektiğini dile getirdi.

Veran, bu bağlamda mart ortasında kapalı alanlarda maske kullanma zorunluluğunun kaldırılabileceğini ve aşı kartı uygulamasını hafifletebileceklerini aktardı.

Toplam can kaybı sayısı 136 bin civarında

Fransa Halk Sağlığı Kurumu, dün 304 kişinin yaşamını yitirmesiyle ülkede virüse bağlı toplam can kaybı sayısının 135 bin 579'a çıktığını bildirmişti. Ülkede son 24 saatte 142 bin 253 kişide virüse rastlanmıştı. Son 7 günde günlük ortalama vaka sayısı yaklaşık yüzde 45 düşmüştü. Son bir haftada hastanelere tedavi altına alınların sayısı yüzde 25,62, yoğun bakıma girenlerin sayısı yüzde 18,37 düşmüştü.

Fransa Dışişleri Bakanı: Artan gerilim acil şekilde düşürülmeli

 

Fransa'da cumhurbaşkanı adayı Pecresse'den geri adım

 

Fransa'da patlama yaşandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)