BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da bazı ilkokullarda maske zorunluluğu kalkıyor----

Fransa'da bazı ilkokullarda maske zorunluluğu kalkıyor

Fransa'da bazı ilkokullarda maske zorunluluğu kalkıyor
22 Eylül 2021 - 17:35 www.finansgundem.com

Fransa’da 4 Ekim'den itibaren vaka sayısının her 100 bin kişide 50'ye gerilediği illerdeki ilkokullarda maske zorunluluğu kaldırılıyor.

Günlük vaka sayısının ortalama 7 bin civarında olduğu Fransa'da Kovid-19 kısıtlamaları kısmen esnetiliyor.

Fransa’da Hükümet Sözcüsü Gabriel Attal, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un başkanlığındaki kabine toplantısının ardından Kovid-19 kısıtlamalarının hafifletilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gabriel Attal, 4 Ekim'den itibaren vaka sayısının her 100 bin kişide 50'ye kadar gerilediği illerdeki ilkokullarda maske zorunluluğunun kaldırılacağını belirterek, "4 Ekim Pazartesi gününden itibaren insidansı 50'nin altında olan illerde ilkokul öğrencilerine maske takma zorunluluğu kaldırılacak" ifadelerini kullandı.

Bu uygulama şimdilik 101 ilden 41 ili etkiliyor.

SAĞLIK KARTI UYGULAMASI

Fransa’da 9 Ağustos’ta 18 yaşından büyük herkes için yürürlüğe giren kişiye özel sağlık kartında, aşı bilgisi, son 48 saat içinde yapılmış negatif test sonucu ya da son 6 ayda hastalığa yakalanıp iyileşme bilgileri yer alıyor.

Sağlık kartı, restoran, bar, kafe, düğün, seminerler, ticaret fuarlarının yanı sıra aralarında tren, uçak ve otobüslerin bulunduğu uzun mesafeli toplu taşımada, hastanelerde ve huzurevlerinde bulunan ziyaretçiler ve hastaneye acilden girmeyen hastalar için zorunlu hale geldi.

Fransa'da tartışmalı 'Sağlık kartı' uygulaması yasalaştı!

 

Fransa’da Kovid-19 sağlık kartı uygulamasına onay verildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)