BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'da askerler ateş açtı----

Fransa'da askerler ateş açtı

Fransa'da askerler ateş açtı
03 Şubat 2017 - 12:28 www.finansgundem.com

Fransız polisi, başkent Paris'teki Louvre Müzesi'ne bir çantayla girmeyi deneyen kişiye askerler tarafından ateş açıldığını duyurdu

Fransa'nın başkenti Paris'teki Louvre Müzesi'ne girmeye çalışan bıçaklı bir kişi vurularak durduruldu. Müzenin etrafı güvenlik koridoruna alınırken, Fransa İçişleri Bakanlığı, 'Olayın kamu güvenliği ile ilgili ciddi bir olay" olduğunu açıkladı.

Bir Fransız askeri, elinde bavulla Louvre Müzesi'ne girmeye çalışan bıçaklı bir saldırganı ateş açarak durdurdu. Bıçaklı kişinin bir başka askere saldırdıktan sonra vurulduğu ve ağır yaralı olduğu açıklandı.

Müzedeki ziyaretçilerin tahliye edildiği ve müzenin güvenlik koridoruna alındığı bildirildi.

Fransa İçişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Kamu güvenliği ile ilgili ciddi bir olay olduğu düşünülüyor, güvenlik birimleri olay yerine ulaştı" ifadeleri kullanıldı.

Müze yakınlarındaki metro istasyonunun da kapatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Fransa'da 2015 ve 2016'da gerçekleşen terör saldırılarının ardından Paris'in en çok turist çeken noktalarından olan Louvre Müzesi'nde güvenlik önlemleri artırılmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)