BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa durulmuyor: Bir kişi öldü, gözaltı sayısı bine çıktı----

Fransa durulmuyor: Bir kişi öldü, gözaltı sayısı bine çıktı

Fransa durulmuyor: Bir kişi öldü, gözaltı sayısı bine çıktı
30 Haziran 2023 - 18:36 www.finansgundem.com

Fransa'da İçişleri Bakanlığı, protestolar sebebiyle saat 21.00'dan itibaren otobüs ve tramvayların çalışmaması kararı aldı

Fransa'da 17 yaşındaki gencin polis tarafından öldürülmesiyle başlayan protestolarda bir kişi, yağma sırasında çatıdan düşerek yaşamını yitirdi. Birçok kente yayılan olayları bastırmak için yoğun uğraşlar sarf eden İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde saat 21.00'dan itibaren otobüs ve tramvayların çalışmaması kararı alırken Cumhurbaşkanı Macron ise daha fazla polisin sokaklara çıkarılacağını söyledi. Ülkede şimdiye kadar bin kişi gözaltına alındı.

PROTESTOLARDA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Fransa'da geçtiğimiz günlerde dur ihtarına uymayan 17 yaşındaki gencin polis tarafından vurularak öldürülmesinin ardından başlayan olaylar dinmek bilmiyor. Kaosun hakim olduğu Fransa'da güvenlik güçleri protestoları bastırmak için yoğun çaba sarf ederken, hükümet OHAL dahil pek çok önlemi masada tutuyor. Pek çok şehirde şiddetli çatışmalar yaşanırken son gelen haber durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Protestolarda bir kişi yağma sırasında çatıdan düşerek hayatını kaybetti.

GÖZALTI SAYISI BİNE YÜKSELDİ

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, ülkede çıkan olaylarda bin kişinin gözaltına alındığını ve gözaltına alınanların ortalama yaşının 17 olduğunu belirtti.

Fransa’daki olaylar Belçika’ya sıçradı: Sokaklar yanıyor, yüzlerce gözaltı

 

Fransa'da sokağa çıkma yasağı! Olaylar çığırından çıktı

 

Fransa'da polis bir genci öldürdü, sokaklar karıştı!

 

Macron’dan isyana sansür

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)