BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaTeknolojiFoxconn'a vergi soruşturması----

Foxconn'a vergi soruşturması

Foxconn'a vergi soruşturması
23 Ekim 2023 - 11:51 www.finansgundem.com

iPhone'ların en büyük tedarikçisi olan Tayvanlı Foxconn, yasa ve yönetmelikleri ihlal ettiğinden şüphelenilen Çin'deki bazı önemli iştiraklerinde vergi denetimlerine tabi tutuluyor.

Çin, Apple'ın en önemli tedarikçilerinden Foxconn’a yönelik vergi denetimleri yapıldığını ve arazi kullanımlarına ilişkin soruşturma yürütüldüğünü duyurdu.

ABD’li teknoloji devi Apple’ın en büyük iPhone üreticisi ve dünyanın en büyük işverenlerinden biri olan Foxconn soruşturma konusunda işbirliği yapacağını söyledi. Ayrıca Çin’in doğal kaynaklarla ilgili düzenleyici kurumu, Henan ve Hubei eyaletlerindeki Foxconn işletmelerinin arazi kullanımına ilişkin yerinde incelemeler de yaptı.

Şirketten yapılan açıklamada, “Dünya çapında faaliyet gösterdiğimiz her yerde yasalara uygunluk Hon Hai Technology Group’un (Foxconn) temel bir ilkesidir. İlgili iş ve işlemler konusunda aktif bir işbirliği içinde olacağız” denildi.

Nvidia ile Foxconn şirketleri 'yapay zeka fabrikaları' kuracak!

 

Foxconn'un gelirinde düşüş

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)