BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFlaş! Volkan Demirel sahayı terk etti----

Flaş! Volkan Demirel sahayı terk etti

Flaş! Volkan Demirel sahayı terk etti
16 Kasım 2014 - 21:26 www.finansgundem.com

A Milli Takım kalecisi Volkan Demirel taraftarla tartışarak maç öncesi sahayı terk etti

A Milli Takım'ın kalecisi Fenerbahçeli futnolcu Volkan Demirel, sahayı terk etti. Kazakistan maçına dakikalar kala, sahada ısınan Volkan Demirel, tribündeki taraftarlarla tartıştı. Tribünlere kadar giden tecrübeli kaleci, bir süre daha taraftarla tartıştıktan sonra, eldivenlerini çıkararak sahayı terk etti.



Yedek kaleciler Volkan Babacan ve Harun Tekin ile ısınmaya çıkan Volkan Demirel’e sahaya çıktığında, TT Arena'nın tribünlerinden hem alkış hem de ıslıklar geldi.
 
Yaklaşık 10 dakika boyunca sahada ısınma hareketleri ile maça hazırlanan Volkan Demirel, kale arkasına döndüğü sırada ıslık sesleri yükseldi. Taraftarların yer yer gösterdiği protestolar üzerine Volkan Demirel eldivenlerini çıkardı ve “Ben gidiyorum. Ayıptır” diyerek taraftara tepki gösterdi. Tecrübeli eldiven daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

video##1300##player
 
Diğer kaleciler Volkan’ı sakinleştirmek adına peşinden giderken Volkan Demirel, “ Hayır çıkmayacağım” tepkisi vermesi üzerine yedek kaleciler Volkan Babacan ve Harun Tekin sahaya çıkıp çalışmalarına devam etti.




SOYUNMA ODASINDAN EVİNE GİTTİ
Taraftarın ıslıklarına büyük tepki gösteren Volkan soyunma odasından da evinin yolunu tuttu. Kazakistan maçında ilk 11'de kaleyi Volkan Babacan koruyacak.
 
TERİM, ARDA VE MİLLİLER SAKİNLEŞTİREMEDİ
Sinirler soyunma odasına giden ve maça çıkmak istemeyen Volkan Demirel'i teknik direktör Fatih Terim ve futbolcular sakinleştirmeyi çalıştı ancak Fenerbahçeli eldiven sakinleşmedi. Volkjan Demirel bunun üzerine TFF'te ait bir araçla stadyumdan ayrılarak evine gitti.
 
"ANA AVRAT KÜFRETTİLER... BEN DE BU VATANIN EVLADIYIM"
Volkan Demirel'in soyunma odasında Fatih Terim'e olayı anlatırken "Taraftar ısınırken bana ana avrat küfrediyor hocam. Ben de bu vatanın evladıyım... Milli forma üzerimdeyken küfür yemek beni çıldırttı" dediği öğrenildi.

Son gelen bilgilere göre Volkan Demirel maça çıkmayacak. Volkan yerine, yedek kaleci Volkan Babacan ilk 11'de maça çıkacak.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Selçuk17 Kasım 2014 09:55

    Sahada başka kimseye küfür edilmiyor, neden volkan'a ediliyor, ilk önce kendisine bu soruyu sorması lazım, herkese saldırarak, dalga geçerek milleti zıvanadan çıkardı, esas bu formayı hiç haketmiyor, bunu milli takıma alanlarda utanmalı biraz..

  • yessa17 Kasım 2014 08:18

    Ne oldu volkancım bi taraflarınla topu tutarken,kasıklarındaki ağrıları tüm herkese gösterirken niye terk etmedin sahayı,etme bulma dünyası işte ettiklerini yaşıyosun.gittiği her stadda küfür yiyen 2 futbolcudan birisin bir numara emre belezoğlu tabiki

  • tg16 Kasım 2014 23:29

    Bu çocuğun sinirleri bozuk.Bu durumda kalecilik yapması çok zor.

  • Hakan16 Kasım 2014 21:45

    A Milli Takım forması bu kadar ucuz mu Volkan? Gelme bir daha milli takıma, evinde otur.