BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFitch'ten en yüksek not Yapı Kredi Portföy'e----

Fitch'ten en yüksek not Yapı Kredi Portföy'e

Fitch'ten en yüksek not Yapı Kredi Portföy'e
29 Mayıs 2014 - 14:41 www.finansgundem.com

Yapı Kredi Portföy Fitch'den 2013'te aldığı sektörün en yüksek notunu 2014'te de korumayı başardı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Yapı Kredi Portföy’ün en yüksek not olan Highest Standards (tur) derecesini bir kez daha onayladı.

Portföy yönetimi alanında global standartlarda en yüksek derecelendirmeyi ifade eden Highest Standards’ın 2014 yılında bir kez daha teyid edilmesi, Yapı Kredi Portföy’ün sektördeki iyi yapılandırılmış ve genişleyen satış ağının, artarak çeşitlenen hizmet ve müşteri yapısının bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Fitch’in, söz konusu not için temel aldığı kriterlerin başında şirketin güçlü yatırım ve risk yönetim alt yapısı, operasyonel ve teknolojik donanımı ile kaliteli insan kaynağı geliyor.

SEKTÖRÜN EN YÜKSEK NOTU

Global standartlarda portföy yönetimi sektörünün en yüksek notuna sahip ve uluslararası derecelendirmeye tabi olan tek portföy yönetimi şirketi olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Emir Alpay, “2013 yılında aldığımız Highest Standards (tur) derecesi uzun soluklu bir çalışmanın sonucuydu. 2014 yılında derecemizi korumuş olmamız ise ne kadar kalıcı bir iş yaptığımızı ve doğru bir yolda ilerlediğimizi bir kez daha gösterdi” diye konuştu.

Global standartların Türkiye’deki en önemli temsilcisi olarak, Highest Standards (tur) notunun sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Emir Alpay, “Müşterilerimizi global standartlarla buluşturmanın gurunu yaşıyoruz. Bundan sonraki dönemlerde sahip olduğumuz standartları koruyarak daha ileriye taşımayı amaçlıyoruz” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)