BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFitch Avrupa için olumlu yaklaşmadı----

Fitch Avrupa için olumlu yaklaşmadı

Fitch Avrupa için olumlu yaklaşmadı
04 Kasım 2013 - 11:15 www.finansgundem.com

Fitch yaptığı açıklamada, Avrupa banka kredi notlarının negatif olduğunu, global notların da durağan seyrettiğini duyurdu

Fitch Ratings, Avrupa banka kredi notları için görünümün hala karamsal olduğunu bildirdi.
Fitch, gelişmekte olan piyasalarda faaliyet gösteren Avrupa bankalarının üçte birinin  ve gelişmekte olan piyasalarda faaliyet gösteren Avrupa bankalarının beşte birinin görünümlerinin negatif olduğunu veya notlarının negatif izlemede bulunduğunu bildirdi.
Fitch, global banka kredi not trendleri 2013 3. çeyrek raporunda gelişmiş piyasalarda faaliyet gösteren bankaların yüzde 20'sinin notlarının görünümünün negatif olduğunu veya notların negatif izlemede bulunduğunu vurguladı.
Fitch, global notlarda istikrarın büyümekte olduğunu, ancak bunun yavaş şekilde gerçekleştiğini vurguladı. Fitch, kredi notları 'durağan' görünüme sahip Banka oranının yüzde 80 olduğunu belirtirken, bu oranın 2012 4. çeyrekte yüzde 75 seviyesinde bulunduğunu vurguladı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)