BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFırsatçılar Ukrayna sınırına akın ediyor----

Fırsatçılar Ukrayna sınırına akın ediyor

Fırsatçılar Ukrayna sınırına akın ediyor
27 Şubat 2022 - 09:43 www.finansgundem.com

Rusya’nın savaşı başlattığı nokta olarak tarihe geçen Donetsk ve Lugansk çevresinde konut taleplerinde artış meydana geldi

İşgalin başlangıç noktası olan Ukrayna’nın doğusundaki Donetsk ve Lugansk üzerinden başlayan askeri operasyonlar sonrası Rusya’nın Ukrayna sınırındaki bölgelerinde kiralık konut ve satın alma taleplerinde büyük artış kaydedildi.

18 Şubat’tan bu yana Donetsk ve Lugansk’tan 100 binden fazla kişinin Ukrayna sınırındaki Rostov ve yakın bölgelerine tahliyesi sonrası sınıra yakın yerleşim yerlerinde kiralık konut taleplerinde keskin bir artış gözlemlendiğini belirten gayrimenkul danışmanlık şirketi Mir Kvartir Genel Müdürü Pavel Lutsenko, “Ukrayna sınırında kiralık konut talebinde bir artış görüyoruz ve bu talebin belirli bir kısmını mülteciler oluşturuyor” diye konuştu.

Şirketin paylaştığı verilere göre Şubat 2022’de Rusya’nın Rostov Bölgesi’nde kiralık konut talepleri geçen yılın şubat ayına göre yüzde 22 artış gösterirken, Bryansk’ta talepler neredeyse yüzde 19, Voronezh ve Kursk’ta yüzde 13, Krasnodar’da ise yüzde 12 oranında yükseldi.

AVA Group Başkan Yardımcısı Olga Nart, Krasnodar Bölgesi’nde yeni konut alımına yönelik artan talebin de kaydedildiğini burgularken, “Konut alım talepleri ikiye katlandı. Aynı zamanda hem kiralık konut piyasalarında hem de ipotekli konut satış taleplerinde de artış görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Rus birlikleri Harkiv'e girdi

 

Rusya SWIFT sisteminden çıkarılıyor

 

Elektriği devlet satacak, fiyat düşecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)