BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFırat Aydınus sezon sonuna kadar maç yönetemeyecek----

Fırat Aydınus sezon sonuna kadar maç yönetemeyecek

Fırat Aydınus sezon sonuna kadar maç yönetemeyecek
08 Ocak 2017 - 20:31 www.finansgundem.com

Antalya'da yapılan atletik testleri geçemeyen Fırat Aydınus, sezon sonuna kadar maç yönetemeyecek.

Türkiye'nin en deneyimli ve kariyerli futbol hakemleri arasında yer alan Fırat Aydınus'tan, herkesi şaşırtan bir haber geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), profesyonel hakem kadrosunda yer alan Aydınus, Antalya'da yapılan atletik testi geçemedi.

Atletik testler sezon başında ve devre arasında yapıldığı için Fırat Aydınus sezon sonuna kadar hiçbir maçta görev alamayacak.

Ancak Aydınus sezon başında yapılan testi geçememiş, daha sonra yapılan bir açıklamada Aydınus'un ikinci defa teste tabi tutulduğu ve bunu geçtiği bildirilmişti.

Fırat Aydınus dışındaki diğer hakemlerin, FIFA ve UEFA'nın önemle tavsiye ettiği bu koşulardan başarıyla geçtiği öğrenildi.

TFF ile sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalayan Fırat Aydınus, görev aldığı karşıaşmalarda aldığı maç başı ücret dışında 20 bin TL sabit maaş alıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cevdet menteş09 Ocak 2017 23:02

    Bu federasyon yağma hasanın böreği gibi çiftlik asgari ücret 1400TL 20 tl aylık ayrıca maç başına pirim ekenomi kan ağlarken bu paralara YAZIK.