BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan peşinatsız konut kredisi----

Finansbank'tan peşinatsız konut kredisi

Finansbank'tan peşinatsız konut kredisi
11 Eylül 2015 - 18:30 www.finansgundem.com

Finansbank'ın konut kredisinde büyük avantaj; peşinatsız konut kredisi...

Finansbank'tan konut kredisi çekeceklere güzel haber. Günümüzde ev kiralarının iyice yükselmesi vatandaşların aile ekonomisinde büyük bir sorun haline gelmeye başladı. Uzun zaman boyunca yüksek kira bedeli ödemek istemeyen vatandaşlar bunun yerine kira öder gibi ev sahibi olmak için arayışlara başladı. Ancak ev almak isteyenlerin bu isteklerini gerçekleştirmek düşüncesi kadar kolay değil. Konut kredilerinde ekspertiz bedelinin %25'inin vatandaş tarafından ödenmesi gerekiyor ve bu durum vatandaşların ev alma hayallerini ertelemelerine neden oluyor. Finansbank bu konu üzerine yoğunlaştı ve peşinatsız %100 konut kredisi seçeneğini müşterilerine sundu. Finansbank'ın bu uygulaması müşterilerin peşinat sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik hamlede bulundu.

Finansbank peşinatsız %100 konut kredisinde hem sahip olduğunuz evi hem de satın alacağınız evi teminat göstererek, satın alınacak evin ekspertiz değerinin %100'ü değerinde kredi kullandırıyor. Böylece yeni bir ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, peşinat sıkıntısı çekmeden konut alımı yapabiliyor. Peşinatsız %100 konut kredisinde; konut kredisini TL cinsinden kullanabilirsiniz. Kredinizi 180 aya kadar vadelendirebilirsiniz. Faiz oranı sabit ile ödemelerinizin tutarını öngörebilirsiniz. Satın alacağınız konutun eksper değerinin en fazla %75'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Finansbank'ın bu kredisinden faydalanacağınızda hem mevcut hem de alınacak konut için ekspertiz değerlemesi yapılır ve kredi sadece tapu üzerinde konut tipi 'mesken' alımı amacıyla ve gerçek kişiler tarafından kullanılabilir. Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1'ini, 36 aydan fazla ise %2'sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tt12 Eylül 2015 22:38

    diğer bankalarda da var aynı uygulama. Çift expertiz, çift ipotek çifter çifter masraf ! Ev alacaklara önerim % 50 peşinatınız cebinizde olsun.