BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan ipotek teminatlı kredi----

Finansbank'tan ipotek teminatlı kredi

Finansbank'tan ipotek teminatlı kredi
26 Haziran 2013 - 19:22 www.finansgundem.com

Finansbank KOBİ müşterilerine sağladığı İpotek Teminatlı kredi ile işletmelere işlerini geliştirme imkanı sunuyor

Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmet yapısını güçlendirirken tüm süreçlerinde ‘Bizce Mümkün’ yaklaşımını benimseyen Finansbank, KOBİ müşterileri için hazırladığı İpotek Teminatlı Kredi ile işletmelere, kendi gayrimenkullerini teminat göstererek işlerini geliştirme imkanı sunuyor.Nakit zorluğu yaşayan işletmeler için de büyük avantaj sağlayan İpotek Teminatlı Kredi, 120 aya uzanan taksitlendirme imkanı,  üç aylık ödemesiz dönem seçeneği ve uygun faiz oranları ile müşterilere büyük avantaj sağlıyor. Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Finansbank, işletme sahiplerine, evlerini, işyerlerini ya da arsalarını teminat göstererek başvurabilecekleri İpotek Teminatlı Kredi sunuyor.
İşlerini büyütmek isteyen ya da nakit sıkıntısı çeken işletme sahipleri, İpotek Teminatlı Kredi’den yararlanarak yeni yatırımlarına kaynak yaratma imkanına kavuşuyor. İşletmeler, uygun vade ve cazip faiz oranı sayesinde İpotek Teminatlı Kredi ile yeni yatırımları için avantajlı bir fırsata ulaşıyor. İşletmeciler, sahip oldukları gayrimenkulü teminat göstererek hem 120 ay taksit imkanı, hem de cazip Faiz oranları ile ticari kredi kullanabiliyor. Finansbank KOBİ müşterileri, kullandıkları İpotek Teminatlı Kredi’yi, isterlerse üç aylık ödemesiz dönem seçeneği ile kullanarak kolayca geri ödeyebiliyor.
Finansbank KOBİ müşterilerine sunulan İpotek Teminatlı Kredi detayları için Finansbank şubeleri ve   www.finansbank.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)