BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'dan bir ilk----

Finansbank'dan bir ilk

Finansbank'dan bir ilk
11 Mayıs 2013 - 10:15 www.finansgundem.com

Finansbank çalışanları kendi kariyerlerinin mimarı oluyor

Tüm süreçlerini ‘Bizce Mümkün’ yaklaşımıyla yöneten Finansbank, çalışanlarına daha şeffaf, yapılandırılmış ve güçlü gelişim imkanlarıyla dolu bir kariyer süreci sunmak amacı ile “Kariyer Yönetimi” anlayışından “Kariyer Mimarisi” kurgusuna geçiş yaptı. Bu sürecin hızlı, kişiselleştirilmiş, sade ve basit bir şekilde işlemesi için hayata geçirilen Kariyer Mimarisi portalı aracılığıyla da Finansbank çalışanları, farklı uzmanlık alanlarında eğitimler alabiliyor ve kendi kariyerlerinin mimarı olabiliyor.
Türkiye’nin genç ve dinamik bankası Finansbank, Kariyer Mimarisi kurgusu ile çalışanlarını kariyer hedeflerine ulaştıracak olan gelişim sürecini kendilerinin inşa edebileceği özgür bir ortam sunuyor. Çalışan beklentilerinin arttığı ve çeşitlendiği günümüz iş dünyasında çalışanlarıyla büyümeyi hedefleyen Finansbank, bu amaç doğrultusunda hız, basitlik ve sadelik üzerine kurgulanmış, kişiselleştirilmiş uygulamaları hayata geçiriyor. Bu uygulamalardan biri olan ‘Kariyer Mimarisi’ portalı ile çalışanlar,  geçmek istedikleri görevle ilgili eğitimleri almak ve farklı görevlere geçiş için başvuru yapmak gibi pek çok sürece tek bir portaldan erişebiliyor.
Çalışanlarınkendilerini geliştirmeye yönelik attıkları her adımı destekleyen Finansbank, % 80’e varan ihtiyacı içeriden karşılama oranını daha da artırmayı amaçlıyor.  Çalışanların hedefledikleri noktaya ulaşmaları ve ardından yeni hedefler belirleyip gelişimlerini sürdürmeleri için Kariyer Mimarisi’ni büyütmeye yönelik çalışmaları devam ediyor.
Çalışanlara gelecek hedefleri doğrultusunda gelişim olanağı yaratan Finansbank, farklı alanlarda eğitim imkanı sunuyor.  Geçiş yapmaya karar verdikleri birim için çalışanlar Kariyer Mimarisi portalı aracılığıyla gerekli eğitimleri diledikleri zaman tamamlayabiliyor ve sürecin hızını kendileri belirliyorlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)