BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFinal yolcusu Kadıköy'den çıkacak----

Final yolcusu Kadıköy'den çıkacak

Final yolcusu Kadıköy'den çıkacak
17 Nisan 2013 - 21:22 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Eskişehirspor Fenerbahçe'yi konuk etti

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçından Eskişehirspor, Fenerbahçe'yi ağırladı. Sahaya yedek ağırlıklı oyuncularla çıkan Fenerbahçe 20. dakikada Mehmet Topal'ın attığı gol ile maçtan 1-1 ayrıldı ve ikinci maç için avantaj sağladı. Eskişehirspor'un golü ise 13. dakikada Erkan Zengin'den geldi.
Eskişehirli oyuncuların, golden sonra Mehmet Topal'ın elle oynadığı gerekçesiyle itirazlarını hakem kabul etmedi ve golü geçerli saydı.
Eski hakem Mustafa Çulcu, golle ilgili hurriyet.com.tr'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.
İşte Çulcu'nun o açıklamaları;
"Ne ilginçtir ki üç gün önce Şükrü Saraçoğlu'nda oynanan lig maçında Eskişehirspor'da Alper Potuk'un attığı gol elle atıldı gerelçesi ile iptal edilmişti. Ama Bu akşam benzer pozisyonda Fener bahçe atınca gol geçerli sayıldı. Bu tür pozisyonlarda bu şekilde atılan goller vicdanları sızlatan gollerdir. Kimse böyle bir golle puan kaybetmeyi, mağlup olmayıiçine sindiremez. Nasıl ki Henry'nin Maradona'nın el temasıyla attığı hala vicdanları sızlatıyor ve tartışılıyorsa bu akşam geçerli sayılan gol de aynı böyle bir gol. Futbol oyun kuralları doğasında eşitlik, adalet ve dürütlük yatar. Bu geçerli sayılan gol bu saydığım değerlere ayksırı goldür. Yunus Yıldırım golü geçerli saymakla hata yapmıştır."
BOŞAT: "YUNUS YILDIRIM'A ESİR OLAN BİR MHK VAR"
FIFA kokartlı eski hakemlerden Muhittin Boşat ise pozisyon hakkında Twitter üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Ayni iki takım arasında,üç gün arayla oynanan iki maçta Alper Potuk'un el ile attığı gerekçesi ile sayılmayan golü ve Mehmet Topal'ın attığı gol. Aynı MHK'nin iki hakemi Bülent ve Yunus Yıldırım... Tartışmaya açık iki pozisyon. MHK her hafta Çarşamba günü en geç öğleden sonra açıkladığı hafta sonu maçlarının hakemlerini hâlâ açıklayamadı. Bekliyorlar ki Yunus Yıldırım iyi bir maç yönetsin de hafta sonu bir maç daha versinler diye. Yazık çok yazık! 35 tane üst klasman hakeminin olduğu yerde Yunus Yıldırım'a esir olan bir MHK var. Sanırım Yunus Yıldırım'dan çekiniyorlar. Muhtemelen Yunus Yıldırım'ın FIFA listesinden çıkması karşılığında MHK tarafından Yunus'a bir takım vaatlerde bulunuldu."
İŞTE KADROLAR
Eskişehirspor: Boffin, Diego, Dede, Alper, Erkan, Kamara (Dk. 88 Özgür), Necati, Akaminko, Hürriyet, Veysel, Causic (Dk. 68 Nuhiu)
Fenerbahçe: Serkan, Hasan Ali, Bekir, Mehmet Topal, Stoch (Dk. 74 Baroni), Selçuk, Semih (Dk. 73 Mehmet Topuz), Krasic (Dk. 74 Webo), Serdar, Orhan, Caner
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)