BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFilistin Büyükelçisi Mustafa: Yüzyıldır bize ihanet edenleri affetmeyeceğiz----

Filistin Büyükelçisi Mustafa: Yüzyıldır bize ihanet edenleri affetmeyeceğiz

Filistin Büyükelçisi Mustafa: Yüzyıldır bize ihanet edenleri affetmeyeceğiz
21 Ekim 2023 - 18:02 www.finansgundem.com

Filistin'in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, "Biz Türk halkının yanımızda duruşunu hiçbir zaman unutmayacağız. Bizi sırtımızdan bıçaklayanları, bize ihanet edenleri de asla affetmeyeceğiz. Yüzyıldır bize ihanet edenleri affetmeyeceğiz" dedi.

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa, 22’nci dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç, Kudüs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Imad Abu Kishek Filistin’de bulunan Kudüs Üniversitesi’nin Ankara'daki vakıf hizmet binasının açılış programına katıldı.

Büyükelçi Faed Mustafa kardeş halklarının şu anda öldürüldüğünü belirterek, şunları söyledi:

“Aileler tamamıyla yok ediliyor. Hatta cesetlerinin enkaz altından çıkarılmasına bile izin verilmiyor. Biz Filistinliler olarak, Filistin halkı olarak yüz yıldır zulüm çekiyoruz. Biz hiçbir zaman unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. Yanımızda olanları unutmayacağız. Bize destek verenleri unutmayacağız.

Bunların başında Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkı geliyor. Biz bu halkın bu milletin yanımızda duruşunu hiçbir zaman unutmayacağız. Şunları da affetmeyeceğiz. Bizi sırtımızdan bıçaklayanlar, bize ihanet edenler, Filistin kanını değersiz görenleri asla affetmeyeceğiz. Yüzyıldır bize ihanet edenleri affetmeyeceğiz.”

Büyükelçi Mustafa, bir gün haklarına kavuşacaklarını söyleyerek şunları belirtti:

“Halkımız hiçbir zaman Allah’tan başkasına diz çökmeyecektir. Bunu hep söylüyoruz. Filistin toprağının bir zerresinden vazgeçen bizden değildir, bizden olamaz. Filistinliler olarak biz onur duyuyoruz. Allah bizi Mescid-i Aksa’nın, Kudüs’ün bekçileri olarak belirledi. Biz bu kutsal emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Korumaya devam edeceğiz. Bedel ne kadar ağır olursa olsun ki; biliyorsunuz halkımızın kanı bunun bedelidir. Bizim halkımız bu kanları döküyor fakat bu kanlar boşa gitmeyecek. Halkımız bir gün diğer ülke halkları gibi haklarına kavuşacaktı."

Fidan: Filistinlilerin acılarının sürmesine asla izin vermeyeceğiz

 

İsrail'e kara harekatı baskısı

 

Hakan Fidan: İsrail intikam peşinde

 

İsrail Kudüs Hastanesi'nin 'derhal boşaltılmasını' istedi

 

Biden, İsrail için 105 milyar dolar istedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)