BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFikret Orman: Görüşmelerimizi dondurduk----

Fikret Orman: Görüşmelerimizi dondurduk

Fikret Orman: Görüşmelerimizi dondurduk
28 Kasım 2013 - 23:28 www.finansgundem.com

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulüp televizyonuna yaptığı konuşmada Almeida ve Fernandes ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fernandes ve Almeida'nın alternatiflerinin hazır olduğunu söyledi. Kulüp televizyonuna konuşan Orman, iki Portekizli oyuncu ile yaptıkları görüşmeleri dondurduklarını dile getirdi.
Şu aşamada görüşmelerin durduğunu vurgulayan Orman, "Fernandes'e teklifimizi yaptık ama şu anda görüşmeleri dondurduk. Parasal konularda aramızda mesafeler açıldı. Fernandes'in kalması yönünde arzumuz var. Ama oyuncu da kendi geleceğidir ona hak veriyorum. O da düşünsün. Ben ikisi için de umutluyum. Giderlerse üzüleceklerini düşünüyorum. Ben üzülecek değilim" dedi.
Başkan olarak Beşiktaş'ın çıkarlarını düşündüğünü söyleyen Fikret Orman "Almeida'nın sözleşmesinde, mukavelesi bitse bile 2,5 milyon euro ödeme gibi bir madde var. Teknik ekip uygun görürse Almeida'yı satacağız. Sezon başında bir Körfez ülkesinden teklif geldi. Almeida'nın alternatiflerine bakıyoruz. Devre arası için de sezon sonu için de planımız var yöneticilerimiz ilgileniyor" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)