BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ üyeleri denizaltı ile kaçmaya çalıştılar----

FETÖ üyeleri denizaltı ile kaçmaya çalıştılar

FETÖ üyeleri denizaltı ile kaçmaya çalıştılar
30 Eylül 2021 - 13:15 www.finansgundem.com

TSK’dan ihraç edilen 3 FETÖ şüphelisi, Aydın’dan Yunanistan'a denizaltı ile kaçma girişiminde bulunurken yakalandı. Şüphelilerden ikisi tutuklandı.

4 gün önce İstanbul’dan Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı Güzelçamlı mahallesine gelen TSK'dan ihraç edilen FETÖ üyesi 3 üsteğmen, bölgede keşif yaptı.

FETÖ üyesi O.Y., E.G. ve F.K., 'sea scooter' olarak tabir edilen denizaltı ile yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçmak istedi. Kaçmak için kullandıkları scooterın şarjının Sisam Adası yakınlarında bitmesi nedeniyle üç şüphelinin yüzerek adaya çıktığı öğrenildi.

Sisam Adası'nda Yunanistan unsurlarınca yakalanan FETÖ şüphelileri, lastik bot ile Türk kara sularına geri itildi. Kuşadası Sahil Güvenlik ekipleri, Güzelçamlı Mahallesi açıklarında O.Y, E.G. ve F.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kuşadası Adliyesine sevk edilen 3 şüpheliden O.Y. ve E.G. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, F.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Keşif amaçlı kamp yapmışlar

Şüphelilerin ifadesinde, yurt dışına kaçma girişiminden 4 gün önce bölgeyi keşif amaçlı Güzelçamlı Mahallesinde kamp yaptıklarını, İstanbul´dan beraberinde getirdikleri su altı scooterlarıyla denize açıldıklarını, Samos Adası´na kısa bir mesafe kala makinelerinin şarjının bittiğini ve yüzerek adaya çıktıklarını söylediği öğrenildi.

Burada Yunanistan unsurlarınca fark edilen örgüt üyelerinin, lastik bota bindirilerek, Türk kara sularına geri itildikleri belirtildi.

7 ilde FETÖ operasyonu: 29 tutuklama

 

Firari FETÖ’cüler birbirini dolandırdı

 

Yunanistan'da gerçekleşen, 4 ülkenin katıldığı tatbikat tamamlandı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)