BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ darbesini 2014'te ihbar etmiş----

FETÖ darbesini 2014'te ihbar etmiş

FETÖ darbesini 2014'te ihbar etmiş
06 Ağustos 2016 - 06:56 www.finansgundem.com

FETÖ'nün sahte sağlık raporuyla Kara Harp Okulu'ndan uzaklaştırdığı H.K'nin 2014'te Başbakanlık İletişim Merkezi'ne gönderdiği dilekçe Milliyet'te yayımlandı. Dilekçe adeta 15 Temmuz'u ihbar ediyor

Sahte sağlık raporuyla askerlik hayalleri elinden alınan isimlerden H.K. 2014'te Başbakanlık İletişim Merkezi'ne (BİMER) dilekçede FETÖ'nün TSK içinde kilit noktaları nasıl ele geçirdiğini yazmış. Paşa Alyurt imzasıyla Milliyet'te yer alan habere göre H.K'nin mektubu adeta 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ihbarı. İşte Milliyet'teki o haber:

Milliyet, FETÖ’nün sahte sağlık raporuyla okuldan uzaklaştırdığı Kara Harp Okulu öğrencisi H.K.’nın 2014’te Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) gönderdiği ve adeta 15 Temmuz darbe girişimini ihbar eden başvuru dilekçelerine ulaştı.

13 ihbar dilekçesinde, FETÖ’nün darbe girişimi öncesinde TSK’daki yapılanması anlatılıyor.
Bu dilekçelerden sadece dördüne cevap alan öğrenci, bir türlü yetkili isimlere ulaşamadı. Öğrencinin dilekçelerinde ihbar ettiği birçok asker ise 15 Temmuz’dan sonra tutuklandı. FETÖ’nün sistemli şekilde yapılanma halinde olduğu anlatılan dilekçelerde, FETÖ’cüler için “Cemaat tıpkı Emniyet Genel Müdürlüğü’nde olduğu gibi TSK’da da yapılanmak istiyor” diyen H.K. paralel yapının TSK bünyesindeki Tayin Daire Başkanlığı’nı ele geçirdiğini öne sürüyor.

Bunun sayesinde FETÖ’cülerin istedikleri birime adamlarını yerleştirdiğini söyleyen H.K. böylece paralel yapının silahlı kuvvetlerde söz sahibi olmaya çalıştığını ve bu durumun da büyük tehlike yaratabileceğini belirtip, dönemin Başbakanı Erdoğan’dan randevu istediği ancak alamadığını söylüyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)