BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ darbe hedefinden vazgeçti mi----

FETÖ darbe hedefinden vazgeçti mi

FETÖ darbe hedefinden vazgeçti mi
15 Haziran 2017 - 07:04 www.finansgundem.com

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "FETÖ'nün darbe taktiği" başlığını kullandığı yazısında, terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi öncesindeki davranışlarını değerlendirdi. İşte Selvi'nin o yazısı:

Bugün 15 Haziran olması nedeniyle bu yazıyı yazmam gerekiyordu.

Çünkü 5 Haziran tarihli, “FETÖ’cülerden yeni darbe tarihi” başlıklı yazımda Yunanistan’ın Rodos Adası’ndaki kaçak FETÖ’cülerin, “15 Haziran’a kadar ne olacağını göreceğiz. Bu sefer çok kan akacak. Bayramı kimin yapacağını göreceğiz” dediğini aktarmıştım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ressam bu mesaj sana..15 Haziran 2017 08:52

    sen resim yapmakdan fotoğrafın bütününü görememişsin. bu ülkede üniversite okuyan herkes fişlendi.. ve FETÖ CVIA ye islam coğrafyasında ajanlık yapıyor. tüm örgüt üyeleri facebook hesaplarını bile kapattılar. veya eski mesajlarını sildiler. sinsi bukalemun tütü gizleniyorlar. sen bunları göremiyorsan, bari görenlere saygı duy. Cumhuriyet rejimi yerinde ve bu halkın güveninde..

  • Ressam15 Haziran 2017 07:46

    Göz göre göre rejim değişikliği yapıldı, baas tarzı bişey İnşa edildi, hala yeni darbeden bahsedip milletin gözünü boyama derdindeler. Yahu o cumhuriyeti aldılar bu halkın elinden, yerine imparatorluktan daha kötü bişey getirdiler. Halk açısından kötü tabi Sadece. Hala darbe olabilir tehdidiyle daha fazla baskıyla birşeyler yaoma derdindesiniz. E yeter artık daaa.