BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ 'ablası'ndan şoke eden Gülen itirafı----

FETÖ 'ablası'ndan şoke eden Gülen itirafı

FETÖ 'ablası'ndan şoke eden Gülen itirafı
22 Aralık 2016 - 19:09 www.finansgundem.com

Aydın'daki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütte "abla" olarak bilinen bir kadın itirafçı, Zaman gazetesinin tirajını artırdıkları için örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in atletiyle ödüllendirildiklerini belirtti

Alınan bilgiye göre, Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturmasında itirafçı olan bir kadın, 2009'da kentte "cemaat ablaları"nın katılımıyla büyük bir toplantı yapıldığını, burada kapatılan Zaman gazetesinin satışlarını arttırmak için izlenmesi gereken yollar hakkında bilgilendirildiklerini ifade etti.

Sinevizyondan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in konuşmasının izletildiğini dile getiren kadın itirafçı, şunları kaydetti:

"Fetullah Gülen, ağlayarak aşka, şevke getiren sözler söyledi. Daha sonra, 'Sizin çalışmalarınızla cemaatimize ait okullar artıyor. Burada okuyan çocuklar artıyor' diyerek bize teşekkür etti. 'Bir ay zamanımız var. Zaman gazetesini birinci sıraya taşımamız lazım, ikinci sıradayız' dedi. Mahalle sorumlusu ablamız, bize hitaben konuşmalar yaparak daha çok çalışmamızı istedi. Bu dönemde (2009) Zaman gazetesi ülke genelinde birinci sıraya çıktı. Aydın'da da ilk sırayı aldı. Bu nedenle Fetullah Gülen'in hediye göndereceğini söylediler. Daha sonradan gelen hediyenin Fetullah Gülen'in atleti olduğunu öğrendim."

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Terörizme Yuh Ki Yuh22 Aralık 2016 21:31

    Kainatın sahibi Yüce ALLAH: tÜM paralelcilerin (parabiriktirenlerin), Teröristlerin (hakyolda yürtüyenlere engel olanlara, ve haksızlık yapanlar), FETÖ: terör ürgütüne eğer öyle bir terörizim varsa (yoksa da bu kavramı uydurp destek verenlere). Trilyon deva kahru perişan etsin, Kalplerini mühürlesin birdaha hakka hakikata dönemesinler kıyamete kadar sapkınlığın içinde kalsınlar ve sapkınlıkta olduklarını farkedemesinler inşallah.

  • KERİM22 Aralık 2016 20:12

    LA NE MAL İNSANLAR VARMIŞ YA

  • Cego 22 Aralık 2016 19:50

    Don iyi fikir bu ablalar abilerde donu koklayarak yatar

  • Gada İsmail 22 Aralık 2016 19:29

    Keşke donunu gönderseydi hediye