BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFethullah Gülen'e bir dön çağrısı daha----

Fethullah Gülen'e bir dön çağrısı daha

Fethullah Gülen'e bir dön çağrısı daha
06 Şubat 2014 - 09:45 www.finansgundem.com

TBMM Başkanı Cemil Çiçek de Fethullah Gülen’e yurda dönmesi çağrısı yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in ardından TBMM Başkanı Cemil Çiçek de Fethullah Gülen’e yurda dönmesi çağrısı yaptı.

A Haber’de konuşan Çiçek şöyle dedi: “Bir ülkenin vatandaşı, velev ki suç işlemiş olsa bile burası onların da vatanıdır. Belki bu çağrıyı en evvel yapanlardan biriyim. 2004’e kadar Gülen hakkında bazı soruşturmalar bulunuyordu. Gidiş sebebi de 28 Şubat’ın ortaya çıkardığı sıkıntılar. Ben Adalet Bakanı iken davalar sonuçlandı.

Bildiğim kadarıyla hiçbir hukuki engel yoktu. Hukuk engel olsa bile bir ülkenin insanı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kimliğini taşıyorsa, o her halükârda gele bilir, gelmesine hiç bir engel yoktur.

Gelir, yanlış bir şey yapıyorsa bir kişi... Bu şey için söylemiyorum, gelir burada hukuk ne diyorsa onun gereğini yapar. Geçtiğimiz zaman diliminde Başbakan da yaptı. Bu çağrı ilk defa yapılıyor değil. Geri kalan kendi bileceği iştir kişinin.”
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sadi07 Şubat 2014 07:33

    Cemil Çiçeke bunu yakıştıramadım,hiç iyiniyetli bir çağrı değil bu,,,"gel de içeri alalım"der gibi bir şey.

  • BIRAKIN KENDİ BİLSİN.06 Şubat 2014 10:00

    Hukuk, hukuk diyorsunuz da neden hallaç pamuğu gibi attınız hakimleri ve savcıları , emniyet mensuplarını. Hiç iyi niyetli çağrı değil bunlar. Utanın utanın memleketi ne hale getirdiniz.Hukuk oldu Guguk.Asıl adalet ve hukuk elin Amerika sında olduğu için kalıyor orada; bunu da bilin ve utanın.

  • Turan06 Şubat 2014 09:56

    sizin söyledikleriniz hukuk varsa geçerlidir.