BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener'e kupa ne zaman verilecek----

Fener'e kupa ne zaman verilecek

Fener'e kupa ne zaman verilecek
20 Haziran 2014 - 02:13 www.finansgundem.com

Galatasaray LH'nin maça çıkmamasıyla hükmen galip sayılan Fenerbahçe Ülker şampiyonluk kupasını almak istedi ancak TBF kararı beklenecek

Talimatlara göre G.Saray Liv Hospital sahaya çıkmadığı için Fenerbahçe Ülker hükmen galip olsa da şampiyonluk henüz resmiyet kazanmadı... Süreç şöyle işliyor. G.Saray’ın Ülker Arena’ya çıkmaması üzerine hakemler ile gözlemci Bülent Özgirgin bunu raporlarına geçti. Toplanacak olan TBF Yönetim Kurulu, F.Bahçe Ülker’i 20-0 hükmen galip ilan edecek, böylece F.Bahçe Ülker, Beko Basketbol Ligi’nin 2013-14 sezonunun resmi şampiyonu olacak. 

CİMBOM DİSİPLİN KURULU’NA

Bu arada TBF Yönetim Kurulu, sarı kırmızılıları ise Disiplin Kurulu’na sevk edecek.

Kurul, Galatasaray’dan yazılı savunmasını isteyecek, sarı kırmızılılar savunma yapıp, yapmamakta özgür. Daha sonra Disiplin Kurulu takımın sahaya çıkmamasında imzası bulunan yöneticilere 3 aydan 1 yıla kadar men cezası ile Galatasaray Liv Hospital’a 20 bin TL’ye kadar para cezası uygulayabilir. Galatasaray’a küme düşme cezası ise verilmiyor. Şayet bir takım üst üste 2 maça çıkmazsa küme düşme cezası uygulanıyor.   
  
TBF'DEN JET AÇIKLAMA


Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi yedinci maçı ile ilgili Türkiye Basketbol Federasyonu bir açıklama yayınladı. 2013-14 Beko Basketbol Ligi Play-Off Final Serisi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray LİV Hospital takımları arasında bu akşam oynanması gereken 7. ve son karşılaşma ile ilgili olarak, Galatasaray LİV Hospital takımının sahaya çıkmaması üzerine ilgili yönetmelik maddeleri çerçevesinde işlem yapılacak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu, TBL Yönetim Esasları Yönergesine göre en kısa sürede kararını açıklayacaktır.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)