BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener'e Avrupa devi rakip----

Fener'e Avrupa devi rakip

Fener'e Avrupa devi rakip
12 Nisan 2013 - 13:01 www.finansgundem.com

UEFA Avrupa Ligi'nde nefesler tutuldu, gözler yarı final eşleşmelerine belli oldu

Ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi Portekiz temsilcisi Benfica oldu... İlk karşılaşma 25 Nisan Perşembe günü Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak... İkinci maç ise 2 Mayıs'ta Portekiz'de oynanacak.
İsviçre'nin NYON kentinde yapılan kura çekimi sonrasında UEFA Avrupa Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu...
İŞTE EŞLEŞMELER
FENERBAHÇE - BENFİCA(PORTEKİZ)
BASEL(İSVİÇRE) - CHELSEA(İNGİLTERE)

Yarı final ilk karşılaşmaları 25 Nisan, rövanşlar ise 2 Mayıs'ta oynanacak. Kupa, 15 Mayıs'ta Amsterdam Arena'da yapılacak final maçında sahibini bulacak.
ÇEYREK FİNALDE TOTTENHAM'I SAF DIŞI BIRAKTI
İsviçre temsilcisi Basel ile İngiliz Tottenham Hotspur arasındaki rövanş karşılaşması ise adeta nefes kesti. 2-2'lik eşitlikle biten İngiltere'deki ilk maç gibi rövanş karşılaşmasının 90 dakikası da 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla uzatmalara giden karşılaşmada her iki takımda eşitliği bozamayınca maç penaltılara gitti. Penaltılarda rakibine karşı üstünlük kuran İsviçre temsilcisi Basel, Tottenham Hotspur'e eleyerek yarı finale yükselen son takım oldu.
Karşılaşmanın normal süresinde Basel adına golleri Salah ve Dragovic kaydederken Tottenham gollerinin altında Dempsey imzası vardı. Penaltı atışlarında ise Basel adına Schar, Streller, Frei ve Diaz atışları gole çevirirken İngiliz temsilcisinde Adebayor ve Huddlestone penaltıları kaçırdı Sigurdsson golü buldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)