BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener'den Cimbom'a transferde dev çalım----

Fener'den Cimbom'a transferde dev çalım

Fener'den Cimbom'a transferde dev çalım
10 Şubat 2015 - 00:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin Fernandao'nun menajeriyle anlaştığı iddia edildi

Fenerbahçe, Galatasaray'la ismi anılan Fernandao'nun menajeriyle masaya oturdu.

Satın alma opsiyonu Bursaspor'da bulunan yıldız golcünün menajeri, Fenerbahçe'yle 2 milyon euro imza parası karşılığında anlaşmaya vardı. Bursaspor, Fernandao'nun kulübü Atletico Paranaense ile anlaşmazsa Brezilyalı golcü sezon sonunda Fenerbahçe'ye imza atacak.

Haber7'de yer alan habere göre, Hamza Hamzaoğlu'nun transfer edilmesini çok istediği Fernandao'yu Galaatasaray'a kaptırmak istemeyen Sarı-Lacivertliler bonservis ve imza parası ile 7 milyon euroyu gözden çıkardı. Golcü futbolcunun menajeriyle sıkı bir pazarlığa oturan Fenerbahçe yönetimi 2 milyon euro imza parası vermeye razı oldu.

Mali kriz Bursaspor'u engelliyor!
Bursaspor'un UEFA'dan aldığı men cezası Fernandao'nun transferini engelliyor. Yeşil-Beyazlılar 5 milyon Euro karşılığında serbest kalma maddesi bulunan futbolcuyu almak istiyor ancak kulübün mali durumu transferin önünü tıkıyor. Çünkü yeşil-beyazlılar, mali durumu düzeltemezse UEFA'dan finansal fair-play kuralları çerçevesinde bir ceza daha alabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)